tomzzi je napisal/-a:Tudi jaz potrebujem nov komlet gum. In sicer 225/45 R17 91V.
Continental Premium Contact 6?
Prednost dajem udobju in obrabi. Šele potem je performance. Vsekakor pa najboljše znamke, ker delam ogromno kilometrov na leto in ne šparam na gumah.Torej tudi oprijem naj bi bil soliden.
No najdražja pa tudi ne rabi biti. Tam 70-90 po gumi je čisto ok.
Bridgestone ODPADE saj imam slabe izkušnje z njimi, ker je bila prva vgradnja na avtu in je bila guma katastrofa.
Neudobna, trda. Pa oprijem nič posebnega. Je pa zdržala tri sezone.
Edit: pa se splača že zdaj naročit? Da ne bom dobil kakšne stare zaloge.
Pozdravljen. Če iščeš udobje potem mogoče Conti ni glih najbolj primerna. Tudi v akvaplaningu je med slabšimi, ima pa odličen oprijem in med najboljšimi v zaviranju.
Mislim, da Goodyear eagle F1 Asymetric 5 ipolnjuje vse pogoje, ki si jih naštel.
Jaz sem svoje gume naročil na gume-pnevmatike(com) in sem super zadovolen z njuhovim odnosom, nikoli dobil starih pnevmatik razen letos, pa še to so me kontaktirali in vprašali, če so gume lahko DOT konec 2019 (se pravi dobro leto stare). Zmenili smo se še za dodaten popust. Vglavnem vse avto v družini imamo na njihovih guma, stranke že skoraj 10 let pa še nisem imel slabih izkušenj. Priporočam
LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D
''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson