boštjan_01 je napisal/-a:sem poiskal mail kam nakažeš
AD Tyres International SLU
Carrer Bonaventura Armengol num 10 - AD500 Andorra la Vella - ANDORRA
NRT : L-711448-M Recording Date : 30/05/2016 - VAT : SI23751720 - Share capital : 1.000.000 EUR
IBAN: DE03 5907 0070 0031 0375 00 - BIC (SWIFT): DEUT DE DB595
dokler ne dobiš potrditveniga maila, je logično da ne boš plačeval. To je ustaljena praksa vseh spletnih trgovcev.
Zelo verjetno bom še naprej kupoval na tej strani.
Jaz sem tole slikal preden sem zaključil nakup.

To. da ob zaključku nakupa nisem dobil potrditvenega mejla me je odvrnilo od nakupa. Res ne nakupujem veliko po spletu, pa vem da je to praksa. Kako bi drugače prišel do podatkov za nakazilo.
Sicer so se še drugi dan javili (v slovenščini

) da denar ni prišel na njihov račun.
Je pa zanimivo ...prej sem bil pri sosedu vulkanizerju in je dal enako ceno kot jo imajo pri tej trgovini. Če človek razmisli ....pa zakaj bi tam nekomu v Dubaju nakazal 1000 evrov in ne lokalnem vulkanizerju? Boljš se počutim zaradi tega.
boštjan_01 je napisal/-a:Ravno to mi je pri tem prodajalcu všeč, da imaš že na prvi strani zapisane vse tehnične podatke o vsaki gumi. In se ne rabiš čudit zakaj je razlika 10€ v na videz enaki gumi.
Ja...meni je tudi to bilo všeč. Sem pa bil prepričan da gre za SLO trgovino, glede na .si v povezavi.
Če bi na začetku brskanja vedel da gre za tujo trgovino, bi nabrž takoj iskal naprej.
Vse v slovenščini imajo, tudi kar nekaj mejlov o registraciji in obvestilih sem dobil v slovenščini....a v podpori nimajo nekoga ki zna slovensko?
Jaz sem zaključil ....moje gume bodo že jutri pri vulkanizerju (24 ur)

Hvala vsem za pomoč