nebivedu je napisal/-a:Celoletna guma je še vedno boljša kot savina zimska guma.
stojc je napisal/-a:Ok prvo hvala za vse odgovore...
Tudi jaz sem si premislil po vseh vaših odgovorih in bom vzel kar tole gumico.
Še enkrat hvala
kaWsk je napisal/-a:kaj ji pomaga, da je super za v sneg, če pa slaba na mokri podlagi:?: ... in pozimi so ceste večinoma časa mokre oz. poledenele, sneg se le redko konkretno oprime cestišča (glavne ceste). No, odvisno kje živiš, govorim za ljubljansko področje
luke18 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Celoletna guma je še vedno boljša kot savina zimska guma.
Ja in od kje ti zdej ta podatek? Razen če misliš da se s S3 voziš celo leto, za moje pojme je poleti tudi dobra.
miko je napisal/-a:luke18 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Celoletna guma je še vedno boljša kot savina zimska guma.
Ja in od kje ti zdej ta podatek? Razen če misliš da se s S3 voziš celo leto, za moje pojme je poleti tudi dobra.
uporaba zimskih gum poleti je total zrešeno in skregano s kemijo, fiziko, ekonomijo in zdravo pametjo!
:Tule je kar nekaj utemeljitev:GiGi1985 je napisal/-a:miko je napisal/-a:uporaba zimskih gum poleti je total zrešeno in skregano s kemijo, fiziko, ekonomijo in zdravo pametjo!
če že pišeš, utemelji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov