dajte mi prosim predlagat dober nakup pnevmatik dimenzije 215/40/18 al pa 225-18, katere so tihe! ( ker sedaj imam skoraj letalo), cenovno ugodne in niso ravno čigumi.
Če ma keri to idejo prosim

mihaing je napisal/-a:zakaj bi odkrivali toplo vodo, če so zadeve zmerjene in znane
http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/S ... ID=280689#
MatejW je napisal/-a:Gume udobne cez luknje?
To je odviso od dimenzije, in ne od proizvajalca.
pskoda je napisal/-a:Jaz imam dimenzije 225/35R18 Continental SportContact 3, so boljše od 2, glede udobja si pa kar odmisli, ker presek je majhen in so vse gume po vrsti trde ob robovih. Tista j***a za 70 eur raj pusti, ker so vredna pol k...., take dimenzije in conti sc3 stane skoraj 200 eur. Če se misliš varno vozit, še posebaj na mokrem vzemi od P Pzero nero, conti sc2 ali sc3, M F1 asymmetric, ker če misliš jemat takšen šrot za 70 eur, raje prešaltaj na 17" ali 16". Vedi da je guma edini stik z cestno podlago in ti lahko dobra kvaliteta gume reši življenje
Kam boš pa dal take dimenzije, na golfa?
fanrich je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz imam dimenzije 225/35R18 Continental SportContact 3, so boljše od 2, glede udobja si pa kar odmisli, ker presek je majhen in so vse gume po vrsti trde ob robovih. Tista j***a za 70 eur raj pusti, ker so vredna pol k...., take dimenzije in conti sc3 stane skoraj 200 eur. Če se misliš varno vozit, še posebaj na mokrem vzemi od P Pzero nero, conti sc2 ali sc3, M F1 asymmetric, ker če misliš jemat takšen šrot za 70 eur, raje prešaltaj na 17" ali 16". Vedi da je guma edini stik z cestno podlago in ti lahko dobra kvaliteta gume reši življenje
Kam boš pa dal take dimenzije, na golfa?
golf 5 ja, zakaj
DaDek je napisal/-a:jaz sem s fulda exelero v 19" ful zadovoln, tiha (bolj kot prej ko sem imel pirelli p zero nero), obraba profila je na minimumu 8 po 20k km še imam 7mm!! ), v dežu še nisem imel problemov! vozim pa zmerno/kulturno
Yagi-san je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Yagi-san je napisal/-a:Bridgestone Potenza S-02 ali Yokohama Parada ?? Dimenzija 225/40/18 !
Yagi-san
Slaba po mokrem
Yokohama s.drive ? ....kot alternativa Parade ?!
Yagi-san
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov