speedfreak je napisal/-a:pirelli p7 ali michelin PS3, priporočam tudi vredestein ultrac cento, ki ti bodo zdržale kaki 25kkm zelo dinamične vožnje.
mire je napisal/-a:Mene zanima pa 205-60-15
Za katere bi se vi odlocili med temi
http://gume.b-f.si/pnevmatike/7627
http://www.mimovrste.com/artikel/264020 ... r15-rf-99s
speedfreak je napisal/-a:pirelli p7 ali michelin PS3, priporočam tudi vredestein ultrac cento, ki ti bodo zdržale kaki 25kkm zelo dinamične vožnje.
Definitivno Bridgestonemire je napisal/-a:Mene zanima pa 205-60-15
Za katere bi se vi odlocili med temi
http://gume.b-f.si/pnevmatike/7627
http://www.mimovrste.com/artikel/264020 ... r15-rf-99s
tdk je napisal/-a:Pozdravljeni!
Ker imam sedanje gume fajn obrabljene moram nabaviti nove;v poštev pridejo samo omenjene dimenzije(homologacija); zanimajo me vaše izkušnje oz. kaj nabavit in najboljše razmerje kvaliteta-cena.
že vnaprej hvala
lp tdk
Matey_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pirelli p7 ali michelin PS3, priporočam tudi vredestein ultrac cento, ki ti bodo zdržale kaki 25kkm zelo dinamične vožnje.
Sam če, kaj pa če ne vozi zelo dinamično??
Zakaj bi kupoval gume za dirkanje po cestah, če vozi čisto normalno ??
Drugače vprašam ... zakaj zapravit dodatnih 150-200€ na gumah, katerih potenciala ne bo niti pribčišno izkoristil ??
LP
Matej
pskoda je napisal/-a:tdk je napisal/-a:Pozdravljeni!
Ker imam sedanje gume fajn obrabljene moram nabaviti nove;v poštev pridejo samo omenjene dimenzije(homologacija); zanimajo me vaše izkušnje oz. kaj nabavit in najboljše razmerje kvaliteta-cena.
že vnaprej hvala
lp tdk
Pa boš menjal vse 4 ali samo 2? Če boš 2 ti priporočam, da vzemeš iste, ker se avto drugače obnaša če niso iste, razen če veš katere gredo skupaj
speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:tdk je napisal/-a:Pozdravljeni!
že vnaprej hvala
lp tdk
Pa boš menjal vse 4 ali samo 2? Če boš 2 ti priporočam, da vzemeš iste, ker se avto drugače obnaša če niso iste, razen če veš katere gredo skupaj
Kako se obnaša različno?
Vsekakor se obnaša z novimi oziroma drugimi gumami drugače kot se je prej ( naprimer sprednji del), zadnji del se obnaša isto kot se je do zdaj.
pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:tdk je napisal/-a:Pozdravljeni!
že vnaprej hvala
lp tdk
Kako se obnaša različno?
Vsekakor se obnaša z novimi oziroma drugimi gumami drugače kot se je prej ( naprimer sprednji del), zadnji del se obnaša isto kot se je do zdaj.
Če niso gume iste firme, kot npr. spredaj Bridgestone, zadaj Michelin se bo avto drugače obnašal kot bi imel vse 4 Bridgestone ali Michelin, jaz sem imel spredaj SC3 in zadaj SC2 in je razlika, prej sem imel pa vse 4 SC2. Če ne verjameš probaj, druzga ti nimam kaj rečt
speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:tdk je napisal/-a:Pozdravljeni!
že vnaprej hvala
lp tdk
Kako se obnaša različno?
Če niso gume iste firme, kot npr. spredaj Bridgestone, zadaj Michelin se bo avto drugače obnašal kot bi imel vse 4 Bridgestone ali Michelin, jaz sem imel spredaj SC3 in zadaj SC2 in je razlika, prej sem imel pa vse 4 SC2. Če ne verjameš probaj, druzga ti nimam kaj rečt
Ubistvu non stop probavam take kombinacije, ker mi sprednje gume ne zdrzijo niti sezono, zadnje pa zdrzijo dve sezoni, tako da imam vedno neke kombinacije. Vsekakor se avto z vsako drugačno gumo drugače obnaša, ampak če ima npr to sezono michelin gor, drugo sezono da spredaj nekaj drugega, zadaj ostanejo iste michelinke, bo obnašanje zadnjega dela ostal isto ( meja zdrsa ipd ), sprednji del se bo obnašal pa seveda drugače kot se je prej.
Ja, nič pol pa to, par mojih kolegov jih ima in ni kaj rečti, zelo solidna guma:tdk je napisal/-a:Zamenjat nameravam vse 4 gume.
lp tdk
p.s.Kar se pa voznje tice...zadnje case vozim umirjeno,tako da nekih ex-performans gum ne potrebujem.
Matey_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pirelli p7 ali michelin PS3, priporočam tudi vredestein ultrac cento, ki ti bodo zdržale kaki 25kkm zelo dinamične vožnje.
Sam če, kaj pa če ne vozi zelo dinamično??
Zakaj bi kupoval gume za dirkanje po cestah, če vozi čisto normalno ??
Drugače vprašam ... zakaj zapravit dodatnih 150-200€ na gumah, katerih potenciala ne bo niti pribčišno izkoristil ??
LP
Matej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov