svetilnik je napisal/-a:Zanima me kaj več o teh pnevmatikah, zlasti informacije od voznikov, ki vozijo na njih.
svetilnik je napisal/-a:Zanima me kaj več o teh pnevmatikah, zlasti informacije od voznikov, ki vozijo na njih.
X-Hair je napisal/-a:Kot prvo gumo v dimenziji 195/50/15 sem imel Sportract 3. Takrat sem imel še spoznavne mesece tako z gumo kot z avtom. Če sedaj pogledam nazaj, to sploh ni bla slaba guma. Malo so me zmotile luže, ali pa sem pričakoval preveč, zaradi oblike dezena. Takrat sem tudi primerjal z bivšim avtomobilom ki je imel nekaj 100kg več in mere 205/55/16. (namreč imam odseke, ki jih prevozim ob nakupu gume) Sportrack je dobra guma za v suho in odlična za v mokro. Vulkanizerja je zmotila oblike dezena in se mu je klapa najbrž pritoževala nad hrupnostjo. (sam sicer ne dam kaj veliko na tole, če sploh kaj). Zakaj te je odvračal od nakupa?
Za model kateri sprašuješ, tudi sam slišal hvale. V moji dimenziji jih nažalost ni, če ne bi jih z veseljem probal.Tako kot pravi speedfreak, kar v nakup. Verjetno še cena ni slaba. Vsaj kolega jih je dobil baje po smešni ceni. Mera 215/40/17.
Kako pa kaj stoji firma v svetovnem merilu, pa nimam blage
speedfreak je napisal/-a:
Za ceno pa poklči CIM v Domžale, kjer imajo zelo ugodne cene zdaj.
svetilnik je napisal/-a:Se pravi, da naj bi bila ta guma resnično nekaj vredna, ne samo dizajnersko?
speedfreak je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Se pravi, da naj bi bila ta guma resnično nekaj vredna, ne samo dizajnersko?
Greš na test da vidiš kaj zmore? Sprednje majo po moje kake 2-3 mm profila in grejo po AC po nalivu kot da je suho,
scirocco12 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Se pravi, da naj bi bila ta guma resnično nekaj vredna, ne samo dizajnersko?
Greš na test da vidiš kaj zmore? Sprednje majo po moje kake 2-3 mm profila in grejo po AC po nalivu kot da je suho,
Tale je pa močna, jest si ne bi upal kaj posebej eksperimentirati preveč, če je res tako malo profila gor. Ampak z vsako gumo z toliko profila, bi pa razmišljalj o nakupu novih.
svetilnik je napisal/-a:Koliko pa je cena vredestein cento v dimenziji 205/55 16?
Kakorkoli, pametno bi bilo te pnevmatike nekje izprobat, da mi nebi bilo kasneje žal in da se nebi kasneje izkazalo, da niso na nivoju potenze, f1...
svetilnik je napisal/-a:Ja, malo težko jih bo izprobal, toda nebi rad kupoval mačka v žaklu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov