boogieman je napisal/-a:GoodYear Eagle F1 Assymetric 2
Dunlop SportMaxx RT
INFINITI je napisal/-a:Možakar, ki je direktno vpleten v tem koncernu si je vseeno omislil konkurenčni Conti sport 5 letos na svojem osebnem avtomobilu.
Sicer je povedal takole; na njihovih testih so obe DUnlop in GY bile bomba z neverjetnim oprijemom, kakor pa so se bližali koncu življenske dobe, je bila sprememba drastična. COnti jim je pa še kar laufal enako kar se tiče oprijema.
No nauk zgodbe - če človek ki tam dela raje izbere Conti (tudi Michelin ga je impresioniral), bo nekaj vendarle na temu.
Sicer pa sem se tudi sam spraševal zakaj te teste ne naredijo bolj realne in ocenijo še enkrat na polovici in na koncu življenske dobe gume - jaz jih ne menjam vsak mesec in prepričan sem da 99% drugih voznikov ravno tako ne, torej so testi na pol realni oz BS.
LP
peroRS je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Možakar, ki je direktno vpleten v tem koncernu si je vseeno omislil konkurenčni Conti sport 5 letos na svojem osebnem avtomobilu.
Sicer je povedal takole; na njihovih testih so obe DUnlop in GY bile bomba z neverjetnim oprijemom, kakor pa so se bližali koncu življenske dobe, je bila sprememba drastična. COnti jim je pa še kar laufal enako kar se tiče oprijema.
No nauk zgodbe - če človek ki tam dela raje izbere Conti (tudi Michelin ga je impresioniral), bo nekaj vendarle na temu.
Sicer pa sem se tudi sam spraševal zakaj te teste ne naredijo bolj realne in ocenijo še enkrat na polovici in na koncu življenske dobe gume - jaz jih ne menjam vsak mesec in prepričan sem da 99% drugih voznikov ravno tako ne, torej so testi na pol realni oz BS.
LP
Kot sem napisal, Dunlop ne morem komentirat (razen glede na teste), za Goodyear pa sploh ne drži tisto, da izgubijo lastnosti proti koncu profila.
Govorim na podlagi osebnih izkušenj dveh kompletov (eden Assymetric, drug Assymetric 2)![]()
Continental SC2 je imel fotr na svojem avtu in so bile ravno tako vrhunske gume (za te nove ne vem).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov