jordan je napisal/-a:Prej sem imel pa 205/55/16 na drugem avtu najprej odlične Bridgestone ER300 in kasneje Bridgestone turanza t001, slednje so se neverjetno hitro obrabljale, medtem ko so bile ER300 neuničljive.
jordan je napisal/-a:Jaz imam GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 2 225/45/17 in sem zelo zadovoljen. Ni velika obraba, čeprav so mehke - mogoče premehke, ker sem jih na straneh ponekod natrgal.
Prej sem imel pa 205/55/16 na drugem avtu najprej odlične Bridgestone ER300 in kasneje Bridgestone turanza t001, slednje so se neverjetno hitro obrabljale, medtem ko so bile ER300 neuničljive.
poskodba je napisal/-a:aha hvala za iformacije...sicer sem v dvomih, ker ne vem niti točno, kaj pomeni oznaka re050 pa re002 itd...slišal sem smao, da se potenza s001 zeloooo hitro obrabi, kar pa mi smrdi, saj ne mislim kupovat novih gum čez 10.000 km...nisem divjak in zato tudi ne potrebujem takšnih gum. Imel sem potenzo re050 in sem bil zelo zadovoljen (naredil sem 45.000 km) in so še vedno držale zelo dobro. Potrebujem pa športno gumo, saj se na leona cupro ne spodobi dajat kaj drugega...vsaj moje mnenje je tako. Če ima še kdo kak predlog, kakšne gume naj dam gor, bom hvaležen.
Hvala za pomoč;)
domen90 je napisal/-a:jordan je napisal/-a:Jaz imam GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 2 225/45/17 in sem zelo zadovoljen. Ni velika obraba, čeprav so mehke - mogoče premehke, ker sem jih na straneh ponekod natrgal.
Prej sem imel pa 205/55/16 na drugem avtu najprej odlične Bridgestone ER300 in kasneje Bridgestone turanza t001, slednje so se neverjetno hitro obrabljale, medtem ko so bile ER300 neuničljive.
Tudi jaz imam te pnevmatike v enaki dimenziji na BMW 330CI in sem nad njimi pravtako navdušen. Z izklopljenim DSC je avto ključ 232KM na zadnjih kolesih fenomenalno vodljiv, brez nenadzorovanega odnašanja riti, ob dobrem podvozju je dobesedno naliman na cesto. Sem pa tudi sam opazil natrganost zunanjih robov na sprednjem paru, je pa res da vozim dinamično.poskodba je napisal/-a:aha hvala za iformacije...sicer sem v dvomih, ker ne vem niti točno, kaj pomeni oznaka re050 pa re002 itd...slišal sem smao, da se potenza s001 zeloooo hitro obrabi, kar pa mi smrdi, saj ne mislim kupovat novih gum čez 10.000 km...nisem divjak in zato tudi ne potrebujem takšnih gum. Imel sem potenzo re050 in sem bil zelo zadovoljen (naredil sem 45.000 km) in so še vedno držale zelo dobro. Potrebujem pa športno gumo, saj se na leona cupro ne spodobi dajat kaj drugega...vsaj moje mnenje je tako. Če ima še kdo kak predlog, kakšne gume naj dam gor, bom hvaležen.
Hvala za pomoč;)
RE050 je stari model, ki je odličen, S001 je pa naslednik, ki naj bi bil senca RE050 in je neprimerljiv. S002 je spet druga guma, mislim, da želi biti nekaj, kot je asymmetric pri GY. Sem tudi sam sprva želel kupiti S002, pa po ocenah in komentarjih uporabnikov še vedno nisem bil prepričan, če je to to. Glede na veliko hvaljenje GY Asymmetric 2, sem se odločil za slednje in mi ni žal. Aja, RE050 imajo zelo trde bočnice, kar je odlično za obremenitve v ovinkih. Jaz sicer ne čutim da bi se mi GY Asy 2 kaj zvijale, tako da vprašanje, če potrebuješ gumo s to lastnostjo.
Priporočam GY Asymmetric 2, 100% boš zadovoljen. Pa cena je tudi super, trenutno 94eur za 225/45 R17.
PS: Na AMZSjevem testu pnevmatik, sta si GY Asymmetric 2 in Contisport contact 5 delila prvo mesto. Michelin Pilot Sport 3 naj bi bil spet isto sranje kot S001, bleda senca odličnega predhodnika Pilot Sport 2. Pilot Super Sport je pa že druga liga glede na ceno.
PS2: Če boš imel veliko hitre vožnje, lahko razmisliš o Federal RS-R. Semi-slick guma, ki jo precej hvalijo, na suhem naj bi imela rezultat primerljiv s Pilot Super Sport!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov