Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr maj 14, 2008 10:48 pm

golf 1D tak ni za na avtocesto ker mislš da ti bo pr 130 mašino vtrgal pa fuknal vn iz havbe 40 metrov u luft...ko pa pride kak klanc pa tak umre avto pa zakuha skor :D

aja da nebote rekl da g nism vozu....sem ja in sicer golfa 2 dizla....od cela do maribora sm se mogu 3 krat vstavt....nazadne mi je ves olje požru ko sm ga skos tišu 160(po števcu)tisti par kilometrov....aja pa sam 4 prestave je mel....ropotal pa huj kokr na caterpilerju :lol: :lol: :lol:

aja pa na avtu nareta generalka...da ne bote rekl da ni bil vzdrževan....še fuknal me je s ceste u jark in sicer sm rikverc prletu ko mi je rit odnesl pr 60 kr na lepem....nč men nč avtu razen 12 kil zemle u auspuhu pa felgah...sm odpru vrata sm kr vn padu tak je avto stal :lol: :lol:
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Če maj 15, 2008 6:52 am

AXioN je napisal/-a:Sem vozil, brezskrbi in ne samo enega, in lahko ti povem da na poti iz slovenske obale, na postojnskem klancu, sem samo prosil gajbo s frisno predihtanem motorjem(ki je po mnjenju lastnika sel 3x bolje kot prej), da mi ne bo treba dat v drugo prestavo....
Samo sreco sem imel da me ni policija ustavla zarad prepocasne voznje... Jebemti dizla v 3pm, dva sva bla v avtu, in en nahrbtnik.

Sicer pa ce bi prebral kot en normalen uporabnik in ne nekdo ki ima slogan "dizel majka" seveda na cvicek, bi mogoce utegnil prebrat da je hotel gor tiscat menjalnik od gtd-ja, ki ima se bolj ocutno daljsa razmerja...

Očitno je bil motor precej slabo frišno predihtan :) Glede na simptome, je bil avto mogoče popolnoma pregret?
Jst se v hrib peljem običajno kakšno prestavo višje kot mnogi ostali.. po a-c pa res absolutno v peti, sploh ni odvisno od klanca.
Na svojem avtomobilu najbolj pogrešam daljši menjalnik, saj bi avto z njim postal na a-c bolj uporaben. Sedaj gre okrog 150, kjer dosežem max obrate, če bi imel daljši menjalnik, bi pa še šlo malo.

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Če maj 15, 2008 8:36 am

Avto ni bil ravno pregret(voznja po avtocesti 100-110km/h poleti), edino potem v tistem klancu, ko sem mu j... m... sej drugac ne recem po ravnem se kar lepo zvrti, brez problema, tudi ce je bil poln avto, ampak v klanec pa ni variante.
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov