Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Če dec 18, 2008 8:26 am

primozek69 je napisal/-a:Če boš dubu dobrga G60, ti pridem dat roko ma glih kamr češ.

Tega je tolk mal, ali pa tolk drago, da bohpomagej. Pusti 1.8 notri, pa ga obnovi, da bo classic. Moje mnenje.

Ja a je mogoče kdo govoru da so usi dobri al pa usi slabi?? Js sm sam napisu odgovor na to k je reku Ally da jih je kao tok mal. Kok jih je pa res dobrih je pa spet drugo uprašanje. Sicer če pogledaš po raznih internet straneh ala mobile.de al pa autoscout bi se zihr kej najdl. Drugač pa dobro tako mašino dobit je res vrjetn problem ker je to že tok stara zadeva, in tisti k majo pa dobre, jih pa itak nebojo prodajal. Žalostna resnica ampak tko je ;)

Aja pa še to, zdele sm gledu na mobile, in maš dost teh Corradotov G60 za nevem, 1,5k uzamš to, mašino vn, ostalo po delih prodaš in si zmagu :lol: :lol:

LP

anzl
Nov uporabnik

Kraj: topole

Napisal/-a anzl Če dec 18, 2008 9:03 am

škoda corradota za to. u golfa kvečm 2.0 gti mašino al pa pol vr6. ne mešat. če bojo usi k majo golfa 3 tko razmišlal bojo hmal corradoti po celm svet brez mašin. pol pa še golf 2 pa jetta pa passat. pol si raj umisl corradota, k ma že to mašino, pa ne boš meu problemu, d je prešvoh. pa še lepši je :lol: moje mnenje.
lp

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Če dec 18, 2008 10:04 am

Hehe ja to maš prou ampak pr ns je že res dobit Corradota G60 skor da ne tko k da dobiš loto :lol: :lol: Mašino pa greš iskat u nemčijo jo prpelš sm, in daš not u Golfa recimo. Zato ker Corradota ker je letnik 92 pa se ga neda gliih uvozt ker nima Euro2. Sicer pa če maš namen nardit tak projekt, pol maš tut denar za to, ker brez njega itak negre nč :lol: :lol:

LP

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII Če dec 18, 2008 2:54 pm

mal off
ce bi se dal corradota uvozit verjemi bi ga jaz veliko raje mel kot clk-ja
nazaj na temo
g60 motor z minimalnimi predelavami doseze preko 200ps, kar je pa za tako lahek avto za moje pojme vec kt dovol. sicer pa:
najdes g 60 motor in ga obnovis, g lader se lahko poslje v nemcijo na obnovo in je zadeva kot nova. in potem saj ves kaj imas. drugo pa je tu ce se splaca to delat z financnega vidika. jaz osebno ce bo kdaj moznos pripeljat corradota v slo bom to naredil.
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če dec 18, 2008 3:34 pm

za obnovo G-laderja imamo tut v sloveniji mojstra. glede uvoza pa vse se da če se hoče.
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov