Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
Wolfgang Ullrich
Novinec

Kraj: Zasavje

Močnejša osvetlitev števca

Napisal/-a Wolfgang Ullrich Po sep 10, 2007 10:54 am

LP!
Zanima me slednje in sicer kako je možno pri npr. cliotu 96, ojačati osvetljenost števca, starejši modeli vemo da imajo resnično vsi to slabost, pa me zanimam kako je to mogoče izvesti, če že ne sam pa me zanima koliko se cca. plača da se to uredi.
+ morda tudi kakšna druga barva še boljše(modra, zelena?)

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Po sep 10, 2007 11:45 am

Večina števcev je tko narjena de bl težko dobiš tisto barvo k si želiš brez da bi menal plexi steklo, k se skriva pod črno podlago. Če to zamenaš, poj b se pa znal kej z barvam igrt :-P Predusm ti hod narobe oranžno steklo. Sicr nevem kaj bi blo lahko narobe... Žarnice si že probal zamenjati mogoče?
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To sep 11, 2007 5:50 pm

zamenjaj žarnice, ker v cliotu jaz nikoli nisem imel do konca odprto ker preveč šajna
litr bencina, litr olja ;)

T.J
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a T.J Pe sep 28, 2007 9:10 pm

bolj močne žarnice si kupi pa daj not pa bo :D
T.j

Uporabniški avatar
sasli
Nov uporabnik

Napisal/-a sasli Po nov 19, 2007 3:17 pm

Mene pa zanima če kdo slučajno ve kako se zamenjajo žarnice za osvetlitev armaturke pri opel corsi letnik 95, nekako sam ne najdem prave poti do notranjih žarnic!!! :roll:

opel corsa
Nov uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a opel corsa Če apr 10, 2008 12:52 am

sasli je napisal/-a:Mene pa zanima če kdo slučajno ve kako se zamenjajo žarnice za osvetlitev armaturke pri opel corsi letnik 95, nekako sam ne najdem prave poti do notranjih žarnic!!! :roll:

http://www.blauetachos.de/doc/opel/index.htm
Naj zivi OPEL!

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 To apr 22, 2008 10:05 pm

sasli je napisal/-a:Mene pa zanima če kdo slučajno ve kako se zamenjajo žarnice za osvetlitev armaturke pri opel corsi letnik 95, nekako sam ne najdem prave poti do notranjih žarnic!!! :roll:

vzameš števec ven in maš zadaj 3 žarnice ki jih kupiš na pumpi in so cca 0,5€
:lol:

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 To apr 22, 2008 10:06 pm

mene pa zanima kako je z temi diodami ker mam na berlingotu diode in bi rad da sveti močneje a obstaja kakšna varjanta da dam not visoko gorljive diode lp robi :roll:

Uporabniški avatar
mare rc
Novinec

Napisal/-a mare rc Pe jan 09, 2009 6:15 pm

roberto-82 je napisal/-a:mene pa zanima kako je z temi diodami ker mam na berlingotu diode in bi rad da sveti močneje a obstaja kakšna varjanta da dam not visoko gorljive diode lp robi :roll:

ja lahko das mocnejse ampak pol diode ponavad bolj direktno svetjo.da pa bi diode svetle lepo(ne da bi ti sjale direktno u ksiht)mors jih pa na glavci diode mal pobrust s finim šmerglnm da razbijes tist mocen žarrek.in potem je še tezava ce ma tvoj avto ksn plexi filter zadi.ce mas to bi mogu sam brezbarvnega dubit(prozornega).pravjo pa da ce zdrgnes z razredcilom d naj bi slo tista barva dol iz filtra.sam ni mi jasno kuko bi slo tist dol če je ulito.če pa nimas filtra dej pa notr diode pa bos vidu ce ti bo vsec brez brušenja.če ti nbo pa mal pobrus pa bos vidu
M a R e

Uporabniški avatar
mare rc
Novinec

Napisal/-a mare rc Pe jan 09, 2009 6:16 pm

roberto-82 je napisal/-a:mene pa zanima kako je z temi diodami ker mam na berlingotu diode in bi rad da sveti močneje a obstaja kakšna varjanta da dam not visoko gorljive diode lp robi :roll:

ja lahko das mocnejse ampak pol diode ponavad bolj direktno svetjo.da pa bi diode svetle lepo(ne da bi ti sjale direktno u ksiht)mors jih pa na glavci diode mal pobrust s finim šmerglnm da razbijes tist mocen žarrek.in potem je še tezava ce ma tvoj avto ksn plexi filter zadi.ce mas to bi mogu sam brezbarvnega dubit(prozornega).pravjo pa da ce zdrgnes z razredcilom d naj bi slo tista barva dol iz filtra.sam ni mi jasno kuko bi slo tist dol če je ulito.če pa nimas filtra dej pa notr diode pa bos vidu ce ti bo vsec brez brušenja.če ti nbo pa mal pobrus pa bos vidu
M a R e
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov