fricko1 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Rabim vašo pomoč, pred dvemi leti sem dal zatemnit stekla, danes pa sem opazil da na zadnjem bočnem steklu čisto v kotu se mi je folija odlepla, s prstom sem optiskal pa ni uspeha, na kakšnen način bi to rešil da ne gre naprej.
Lp
GapiChrysler je napisal/-a:imel sem isti problem pri prvem avtu vendar na moji strani spredaj se mi je po nekaj mesecih začela lepit stran... razlog pa je bil: mojster ki mi je temnil stekla mi ni vzel tapete dol iz vrat in dal folje pod gumo ki pride na šipo tako da je prišla folja ravno do roba zaščitne gume pri šipi in ko sem jo odpiral se je počasi pa pomalo lepilo stran, najbrž je pri tebi enak problem.... kolikor vem je garancija na temnenje stekel 6 let ( vsaj pri tem ko sem jaz temnil je bila ) ne preostane ti drugega kot ponovno temniti to steklo...
fricko1 je napisal/-a:GapiChrysler je napisal/-a:imel sem isti problem pri prvem avtu vendar na moji strani spredaj se mi je po nekaj mesecih začela lepit stran... razlog pa je bil: mojster ki mi je temnil stekla mi ni vzel tapete dol iz vrat in dal folje pod gumo ki pride na šipo tako da je prišla folja ravno do roba zaščitne gume pri šipi in ko sem jo odpiral se je počasi pa pomalo lepilo stran, najbrž je pri tebi enak problem.... kolikor vem je garancija na temnenje stekel 6 let ( vsaj pri tem ko sem jaz temnil je bila ) ne preostane ti drugega kot ponovno temniti to steklo...
ja ja isti problem imam kot ti.
aha ok bom peljal pa naj oni uredijo stvar.
Hvala za pomoč
lp Matic
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov