abbe je napisal/-a:Jjst kar vem je srednji lonec namenjan znizevanju temperature plinou ne dusenju zvoka.
glih zarad tega dizli praviloma nimajo srednjega lonca ker majo nizjo temperaturo izpusnih plinou
SAVINJCAN je napisal/-a:nightmare je napisal/-a:Srednji lonec je namenjen predvsem za vravnavanje moči motorja.Se pa za zvišanje glasnosti avspuha lahko odstrani srednji lonec vendar v mojem primeru je bila vožnja s takim sistemom nevzdržna.
kako misliš za vravnavanje moči motorja? namreč bi se rad malo izobraževal :P
nightmare je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:nightmare je napisal/-a:Srednji lonec je namenjen predvsem za vravnavanje moči motorja.Se pa za zvišanje glasnosti avspuha lahko odstrani srednji lonec vendar v mojem primeru je bila vožnja s takim sistemom nevzdržna.
Tko piše v knjigi. :P
SAVINJCAN je napisal/-a:nightmare je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:nightmare je napisal/-a:Srednji lonec je namenjen predvsem za vravnavanje moči motorja.Se pa za zvišanje glasnosti avspuha lahko odstrani srednji lonec vendar v mojem primeru je bila vožnja s takim sistemom nevzdržna.
Tko piše v knjigi. :P
ne, ne da te zdaj tu neki zajebavam, sam resno me zanima, ker tega res ne vem, namreč jaz imam avto brez srednjega lonca in bi res rad poznal kakšne ima to vplive.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost