Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Če jul 30, 2009 11:01 pm

Turbomaksimus je ok dokler spiš sam, ko sta dva se začnejo problemi in je štala. Ponoči vedno malo spusti in potem ko se en obrne drugega v zrak dviguje pa meče.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če jul 30, 2009 11:15 pm

obcasnigledalec je napisal/-a:Če imaš samo armafleks, potem je res lahko muka. Nabaviš si en poceni turbomaximums in spiš kot kralj. Za šotor je to ena najbolj super zadev, preizkušeno. Stvar je sicer mehka, ampak veliko bolj kot armafleks, ker ne čutiš ništa pod sabo. Pa še za kaj razen spanja pride prav...

Ni fora samo v armaflexu. Jaz pravim, da v ŠOTORU ne morem spati, ker mi nikakor ni udobno in prijetno. Vse me moti. Raje spim v spalki na tleh pod milim nebom, kot v šotoru. Tisti turbomaksimusi so pa navadne kitajske ničvredne smeti. To se takoj preluknja in spusti. Vem, da se jih vsako leto samo v SLo ogromno proda in prav toliko tudi stran zmeče.

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Pe jul 31, 2009 1:04 am

Do zdaj bi mu že lahko našli sobo za 20€ na noč, pa si ne bi rabil delati nekih senčnikov in spati v avtu na sedežih.

javornic
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a javornic Pe jul 31, 2009 1:11 am

RENO911 je napisal/-a:Do zdaj bi mu že lahko našli sobo za 20€ na noč, pa si ne bi rabil delati nekih senčnikov in spati v avtu na sedežih.

Hehe. Mah nevem kako bi mu lahko pomagal. Pac pomoje je najbolje kaksen sotor. Tam je vsaj dokaj udobno. V avtu je vse stisnjeno. Nevem.. Dali so ti veliko idej, zdaj pa zbiras. Good luck!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe jul 31, 2009 1:34 am

RENO911 je napisal/-a:Do zdaj bi mu že lahko našli sobo za 20€ na noč, pa si ne bi rabil delati nekih senčnikov in spati v avtu na sedežih.

Ha,ha,ha! Saj mi je žal, da nisem kaj takega že takoj predlagal. Hoteli, hostli, apartmaji so itak najbolša varianta in nič dražja od kampov. Ampak pomojem je tukaj fora ker misli verjetno kje na črno spati.

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Pe jul 31, 2009 12:19 pm

Technologic je napisal/-a:Turbomaksimus je ok dokler spiš sam, ko sta dva se začnejo problemi in je štala. Ponoči vedno malo spusti in potem ko se en obrne drugega v zrak dviguje pa meče.

Ja, turbomaximus je bolj tako tako. Midva sva s punco imela vsak svojega, potem je pa ponoči malo spustil in ko sem se hotel stisnit k njej (ali pa ona k meni), je vsakič eden od naju padel v luknjo vmes. Pol sva pa spala po diagonali samo je bilo tudi krneki.

rini
Novinec

Napisal/-a rini Ne avg 02, 2009 2:47 pm

cruiser1 je napisal/-a:

Ha,ha,ha! Saj mi je žal, da nisem kaj takega že takoj predlagal. Hoteli, hostli, apartmaji so itak najbolša varianta in nič dražja od kampov. Ampak pomojem je tukaj fora ker misli verjetno kje na črno spati.

Ta moj "avto" je trenutno velik kombi. Prostora za šoferskim sedežom je 2,5 metra. Spanje je torej udobno, moti me le to, da zaradi veliki steklenih površin imam občutek kot da spim v kakem terariju. Veliko potujem skupaj s kolesom in grem med vikendi vsak dan v drug kraj.

Torej iščem nekaj, kar ni preveč vpadljivo in da je hitro snemljivo ter ponovno uporabno.

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Ne avg 02, 2009 8:39 pm

Lih par dni nazaj smo šli študentsko varianto na morje in spal v avtu. Mam stekla zatemnjena, ampak ko sonce posije je konec. Najprej odpreš šipo, potem vrata, potem ti dop... in greš na plažo.
Edina najbolj preverjena rešitev je, da se ga res tulk napiješ, da ne veš zase, potem te tudi sonce ne zmoti :D

Lp, N
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost