AudiBoy je napisal/-a:Super, da ga rihtas! Tile volvi so vecni.
Glede ekrana bi jaz to misljenje takoj ovrgel... Bo zelo, ce ne se prevec izstopalo.
Veliko srece v naprej, te podpiram 100%.
5ka je napisal/-a:kar se pa tiče večnosti pa je res. ti avti so skor neuničlivi in z zelo malo truda se jih da vzdrževat. tega sm jest vozu zdej cca 4 leta in morm rečt da ga ne zamenjam za nič. veliko bolj mi ugaja vožnja z njim kot z vsem kar sm do sedaj vozil. res je da sm vozil večinoma avte med 5 in 15 let sam sm sedev tud v predzadnem modelu megana, novi astri in mi ni všeč. ta avto ma neko svojo karmo in predvsem fotele ki jih marsikateri nima niti v svoji dnevni sobi. to je tudi eden od razlogov zaradi katerega se je njemu v prid prevesila tehtnica med njim in roverjem 216 gti targa. z slednjim namreč ne morem do ljubljane (50 km ) brez da bi me vse bolel ko se zložim iz njega. avto je serijski cupe brez modifikacij podvozja. ma mal poštiman motor sam to ne vpliva na udobje![]()
AudiBoy je napisal/-a:5ka je napisal/-a:kar se pa tiče večnosti pa je res. ti avti so skor neuničlivi in z zelo malo truda se jih da vzdrževat. tega sm jest vozu zdej cca 4 leta in morm rečt da ga ne zamenjam za nič. veliko bolj mi ugaja vožnja z njim kot z vsem kar sm do sedaj vozil. res je da sm vozil večinoma avte med 5 in 15 let sam sm sedev tud v predzadnem modelu megana, novi astri in mi ni všeč. ta avto ma neko svojo karmo in predvsem fotele ki jih marsikateri nima niti v svoji dnevni sobi. to je tudi eden od razlogov zaradi katerega se je njemu v prid prevesila tehtnica med njim in roverjem 216 gti targa. z slednjim namreč ne morem do ljubljane (50 km ) brez da bi me vse bolel ko se zložim iz njega. avto je serijski cupe brez modifikacij podvozja. ma mal poštiman motor sam to ne vpliva na udobje![]()
Enkrat volvo, zmeraj volvo.![]()
Ob nakupu sem bil malce skepticen, kajti tole znamko sem poznal le po varnosti, udobje je pa itak na najvisjem moznem nivoju.
Svojega D5 ne zamenjam za nic na svetu, imel ga bom sigurno 10 let ali celo vec, ce bo delal, v kar pa ne dvomim.
Glede otrok pa... O, vem kako je.![]()
jp ko se vsedeš v enega iz palete vozil ki so jih naredl ugotoviš da se ne moreš več ločit od njih. res da mam jest raj starejše modele ki imajo še zadni pogon ampak tudi novejše serije imajo svojo karmo. do sedaj sm imev poleg tega še 480 in 440.
480ka me mika sam zarad svoje extravagantne oblike, odbija pa zarad problemov povezanih z vsem razn motorja. dobit kak kos za ta avto je pri nas ravno toliko teško kot dobit dele za letalonosilko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost