Ker ravno ne vem, kako servo volani delujejo, me zanima ali bi se to dalo nareti recimo
na Renault 5, Fiat seicento, itd., se bi dalo nareti doma, kakšen finančni strošek bi to
bil? Razpišite se!

Dariooo je napisal/-a:ja, problem zna bit ker servo letev za R5 bos tezko dubu....ti pa svetujem da namesto crpalke olja, ki je mehansko gnana (preko jermena) upaorabis iz kakega novejsega avta (saxo, 106) elektro crpalko, kjer je ena prednost da jo lahko namesti bilo kam pod haubo, pa probleme ne bos imel z namestitvijo na blok motorja in jermenom in jermenicam.......cevi das delat kakemu ki se ukvarja s hidravliko....le letev mores zrihtat...lahko probas iz kakega drugega avta predelat...
Srecno
Dariooo je napisal/-a:lisko je napisal/-a:R5 diesel je mel že leta 90 elektro gnano črpalko olja.
hudo...nisem vedu....ampak so redke petke s servo volanom ne...poznam tui kr nekaj GTT pa nobena ga nima...mogoce ker ni placa zanj v turbaci
LP
miha_racer je napisal/-a:No ker mene je ravno to zmotilo, ker sem od seicenta(nima servo) prišel na spectro(ima servo) in je vožnja dosti bolj preprosta in se razlika zares opazi.
lisko je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:lisko je napisal/-a:R5 diesel je mel že leta 90 elektro gnano črpalko olja.
hudo...nisem vedu....ampak so redke petke s servo volanom ne...poznam tui kr nekaj GTT pa nobena ga nima...mogoce ker ni placa zanj v turbaci
LP
Sej kllime tud nobena nima pa so jo imele.....Pa board kompjutera tud ne pa so ga imele....miha_racer je napisal/-a:No ker mene je ravno to zmotilo, ker sem od seicenta(nima servo) prišel na spectro(ima servo) in je vožnja dosti bolj preprosta in se razlika zares opazi.
Imaš pa dosti manj povratnih informacij....kar pa je včasih nezaželjeno...
Dariooo je napisal/-a:haha...board computer mam js
Drugace ja, za klimo tudi nism vedu...samo te hude optionale dobis verjetno samo na francoskih petkah, teh ki so delane v slo no way....ker tui ta slo armaturna je kr neki ne...
Dariooo je napisal/-a:lisko ti se pa ja ne hecas) kje si dubu servo pa usnjene (original) sedeze? FR??
burka je napisal/-a:Lisko jaz sem v Osijeku videl petko avtomatik, ampak jo nisem uspel slikat ker je zavila v eno stransko ulico in je nisem ujel
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov