AgitatoR je napisal/-a:Lahko imaš pa v karterju toliko brozge da zardi tega več kaže.
O pizdarija, tole bi pa mogoče bilo res. Pa da povem še nekaj, prej je imel ta avto moj brat in on je nazadnje pred približno 1.5 do 2 let menjal olje na tem avtu, vem to, da je takrat nalil noter lidlovo olje, sicer ne vem če je lidlovo olje kaj slabše kot mora biti po predpisih, je pa kot veste poceni. Ampak fora je pa res naslednja, jaz sem en mesec prej predno sem zdaj menjal olje preveril olje in je bilo OK, zdaj ko sem ga pa menjal ga je pa ven steklo samo do nekej dobre 2.5l(+ še kar ga je bilo v filtru), sigurno pa ne več kot tri litre, to se mi je sicer res zdelo čudno, ampak sem si rekel da je kar pač je. Slišim pa tole zdaj prvič, da se lahko nabere brozga spodaj v karterju, ali je to res možno, pa sploh zato ker je noter takrat dal lidlovo olje. Ma če je to res, potem se lahko še ta brozga dviguje in jo pumpa čez mašino. Pa sploh zdaj ko sem noter nalil kvalitetno olje, za 5l sem dal 40€(10W-40) Dajte povedat, če se to v praksi dogaja.
@čare, nobena od tvojih dveh točk ne drži.