spetjaz je napisal/-a:Pozdravljeni
Hvala za odgovor.
Barval bom prednji del letala(fibreglass) http://www.telefonica.net/web2/clubaero ... C01102.jpg
Pobarval bom rdečo, rumeno ter črno(rdečo opraskal med rumeno ter črno sem pa moral nekaj izrazati in nazaj prilepiti).
Imam še nekaj vprašanj:
Kje lahko kupim špric kit in plastic primer ter kako naj ju nanesem?
Ali je potrebnega kaj mokrega brušenja?
Ali morda kdo ve ve kje lahko kupim točno določeno barvo ki jo zmešajo ter jo nato dajo v sprej?
Koliko nanosov prozornega laka naj nanesem?
Lp. Rok
GiGi1985 je napisal/-a:staro barvo obvezno zmatirati, drugače se bo luščilo. Špric kit naneseš na kitan del in če imaš kej kakšna manjše rise, drugače pa če je površina lepa (brez pikic, risov, nepravilnosti) ne rabiš šprickita
lancia hf je napisal/-a:
Tole je čist brez potrebe, saj se špric kit nanaša samo na površine, kjer se barva ne prime, ali pa če je površina prehrapova. Na poliester se pa lepo prime, in se barva ne lušči.
GiGi1985 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:
si ti malo zamešal plastik primer in šprickit(ali če ti je ljubše filler)? Malo si razjasni te pojme najprej.
lancia hf je napisal/-a:
Vse to rabiš SAMO če imaš material na katerega se barva ne prime, ali je tako hrapova, da se jo teško zbrusi na glatko. Itak pa vsak privatnik, ali bolje rečeno "garažni" majster raje uporabi špric kit, kot pa da bi malo pobrusil, in se pomatral za dober izdelek.Je tudi zelo malo majstrov, ki ti barva samo pol blatnika, brez da se vidi prehod. Pač sem takrat moral jaz plačati tavelk pir, da mi je na majster na Tipotu to naredil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov