_YUGO-GVX_ je napisal/-a:v službi smo že krivili pragove ta twingeca. klepar je dal kos žice oblikovane po pragu in potem smo pleh na mašini za krivljenje (pigmašina, kantarca, ... sto izrazov..) počasi oblikovali. tako, da vprašaj kakšnega ključavničarja al pa kogarkoli ki se ukvarj z plehom, če bi ti hotel to naredit. cena bi tudi mogla bit nizka.
Sika je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:v službi smo že krivili pragove ta twingeca. klepar je dal kos žice oblikovane po pragu in potem smo pleh na mašini za krivljenje (pigmašina, kantarca, ... sto izrazov..) počasi oblikovali. tako, da vprašaj kakšnega ključavničarja al pa kogarkoli ki se ukvarj z plehom, če bi ti hotel to naredit. cena bi tudi mogla bit nizka.
e to je to...jaz delam na firmi, imamo pigarco pa to...več vaških majstrov rihta avtomobile (pragove) in nam prinese kos bakrene žice, mi pa potem zapigamo točno tako kot je spigana žica(po pragovu).
Smo pa iz Rogaške Slatine
2FastDriver je napisal/-a:Sika je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:v službi smo že krivili pragove ta twingeca. klepar je dal kos žice oblikovane po pragu in potem smo pleh na mašini za krivljenje (pigmašina, kantarca, ... sto izrazov..) počasi oblikovali. tako, da vprašaj kakšnega ključavničarja al pa kogarkoli ki se ukvarj z plehom, če bi ti hotel to naredit. cena bi tudi mogla bit nizka.
e to je to...jaz delam na firmi, imamo pigarco pa to...več vaških majstrov rihta avtomobile (pragove) in nam prinese kos bakrene žice, mi pa potem zapigamo točno tako kot je spigana žica(po pragovu).
Smo pa iz Rogaške Slatine
Sika kolko pa bi računo če bi meni spego oba praga? Meni ni problem zapeljat v rogaško slatino žice samo da se mi spega, ker pragov v nobeni trgovini ni uspelo dobit. Edin en gospod bi mi jih lahko zrihto sam tist pa je tako ceno nabil da me je skoraj kap.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov