Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

2FastDriver
Nov uporabnik

Kraj: Lenart

Toyota Celica

Napisal/-a 2FastDriver To jun 22, 2010 8:27 pm

Trenutno obnavljam Toyoto Celico 1.6 ST letnik 1990, pri sami obnovi sem naletel na eno vlko oviro in sicer nikjer ni mogoče dobit pragov. Ve mogoče kdo ki bi jih lahko dobil ali pa če ve za koga ki jih poceni naredi?

Lp, Leon.

Uporabniški avatar
bojc T
Novinec

Napisal/-a bojc T Sr jun 23, 2010 7:33 am

Enak problem sem imel ko sem lani iskal pragove za hondo crx l.90.
No na koncu mi je približno obliko zakrivil kolega na mašini za žlebove al neki tazga, do konca sem jih pa še sam mal oblikoval :?
Lp bojc T

karman
Nov uporabnik

Napisal/-a karman Sr jun 23, 2010 9:27 am

Včasih je take stvari izdeloval Ivan Nahtigal iz Rašice 01/537 67 08.
Pokliči ga in preveri če še kaj dela.

karman
Nov uporabnik

Napisal/-a karman Sr jun 23, 2010 9:28 am

Včasih je take stvari izdeloval Ivan Nahtigal iz Rašice 01/537 67 08.
Pokliči ga in preveri če še kaj dela.

2FastDriver
Nov uporabnik

Napisal/-a 2FastDriver Sr jun 23, 2010 12:08 pm

bojc T a bi lahko ti kolega vprašo kolko bi računal če bi mi približno za zakrivlanje? Iz kod pa je ta tvoj kolega? Jaz bi rabo bolj nekoga iz štajerskega konca. Verjetno mi ne bo preostalo nič druga kot da se drugam odplejem.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če jun 24, 2010 2:21 pm

v službi smo že krivili pragove ta twingeca. klepar je dal kos žice oblikovane po pragu in potem smo pleh na mašini za krivljenje (pigmašina, kantarca, ... sto izrazov..) počasi oblikovali. tako, da vprašaj kakšnega ključavničarja al pa kogarkoli ki se ukvarj z plehom, če bi ti hotel to naredit. cena bi tudi mogla bit nizka.
litr bencina, litr olja ;)

2FastDriver
Nov uporabnik

Napisal/-a 2FastDriver Če jun 24, 2010 5:16 pm

_YUGO-GVX_ sem vprašo enega ko se ukvarja z izdelovanjem žlebov in je rekel da tega on ne more naret. Še pa bom posikuso. keri pleh in katere debeline pa je najbolje vzet? Sem pa že razmišljal da bi pleh privaril kjer je potrebno samo najraje bi ga kr zamenjo.

Uporabniški avatar
Sika
Novinec

Kraj: Rogaska Slatina

Napisal/-a Sika Če jun 24, 2010 6:05 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:v službi smo že krivili pragove ta twingeca. klepar je dal kos žice oblikovane po pragu in potem smo pleh na mašini za krivljenje (pigmašina, kantarca, ... sto izrazov..) počasi oblikovali. tako, da vprašaj kakšnega ključavničarja al pa kogarkoli ki se ukvarj z plehom, če bi ti hotel to naredit. cena bi tudi mogla bit nizka.

e to je to...jaz delam na firmi, imamo pigarco pa to...več vaških majstrov rihta avtomobile (pragove) in nam prinese kos bakrene žice, mi pa potem zapigamo točno tako kot je spigana žica(po pragovu).
Smo pa iz Rogaške Slatine
Fiat di amore per'l auto

2FastDriver
Nov uporabnik

Napisal/-a 2FastDriver Če jun 24, 2010 7:12 pm

Sika je napisal/-a:
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:v službi smo že krivili pragove ta twingeca. klepar je dal kos žice oblikovane po pragu in potem smo pleh na mašini za krivljenje (pigmašina, kantarca, ... sto izrazov..) počasi oblikovali. tako, da vprašaj kakšnega ključavničarja al pa kogarkoli ki se ukvarj z plehom, če bi ti hotel to naredit. cena bi tudi mogla bit nizka.

e to je to...jaz delam na firmi, imamo pigarco pa to...več vaških majstrov rihta avtomobile (pragove) in nam prinese kos bakrene žice, mi pa potem zapigamo točno tako kot je spigana žica(po pragovu).

Sika kolko pa bi računo če bi meni spego oba praga? Meni ni problem zapeljat v rogaško slatino žice samo da se mi spega, ker pragov v nobeni trgovini ni uspelo dobit. Edin en gospod bi mi jih lahko zrihto sam tist pa je tako ceno nabil da me je skoraj kap.

Uporabniški avatar
Sika
Novinec

Kraj: Rogaska Slatina

Napisal/-a Sika Pe jun 25, 2010 2:15 pm

2FastDriver je napisal/-a:
Sika je napisal/-a:

Sika kolko pa bi računo če bi meni spego oba praga? Meni ni problem zapeljat v rogaško slatino žice samo da se mi spega, ker pragov v nobeni trgovini ni uspelo dobit. Edin en gospod bi mi jih lahko zrihto sam tist pa je tako ceno nabil da me je skoraj kap.

Lej če hočeš, čak ti pošljem zs ok
Fiat di amore per'l auto
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov