ru14 je napisal/-a:Ojla!
A je že kdo vgrajeval naknadno šobe, za pranje žarometov. Potreboval bi jih, da zadostim zakonu. Katere so najcenejše in da se jih enostavno vgradi - fiksne?
Hvala in
Lp
timm je napisal/-a:ru14 je napisal/-a:Ojla!
A je že kdo vgrajeval naknadno šobe, za pranje žarometov. Potreboval bi jih, da zadostim zakonu. Katere so najcenejše in da se jih enostavno vgradi - fiksne?
Hvala in
Lp
Kako si pa uštimal samodejno regulacijo višine snopa luči?
Courage™ je napisal/-a:timm je napisal/-a:ru14 je napisal/-a:Ojla!
Hvala in
Lp
daj ne moraliziraj.
Za Pranje zarometov se pa obrni na CUSTOM GARAGE.
Courage™ je napisal/-a:timm je napisal/-a:ru14 je napisal/-a:Ojla!
Hvala in
Lp
daj ne moraliziraj.
Za Pranje zarometov se pa obrni na CUSTOM GARAGE.
odprti clio je napisal/-a:Zakaj ne? Lokalni šerifi že tako ne znajo (ali pa jim je pod častjo) spustiti snopa, ko avto naložijo in te sredi noči svetlobno posilijo! Prištej še xenon, pa apriori višje nameščene luči na kombiju in maš super vožnjo domov.
odprti clio je napisal/-a:Kombiji imjao načeloma luči v višini moje zadnje šipe
King_M je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:Kombiji imjao načeloma luči v višini moje zadnje šipe
pa menda ja ne boš rekel, da ti mora kombi za ritjo vozit?hec... drugače pa, sem na cesti letno okrog 45.000 km in lahko na prste ene roke preštejem kokrat me zaslepi kak (fake)xenon.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov