Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
xtron
Nov uporabnik

Re: MINI Cooper S (KMT 001) by KAVS Motorsport

Napisal/-a xtron Sr jun 08, 2011 11:21 am

Jaz ne poznem ne enega ne drugega....ne bi pa bil vesel, če bi nekdo moj izdelek reklamiral kot kao njegov vrhunski izdelek in ga prodajal naprej. Je pa res lepo, da na eni spletni strani dobiš preverjeno MINI robo in ne kar robo enega preprodajalca, ki uvaža iz Tajvana.....
Kavs kr tako naprej! :)

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr jun 08, 2011 11:45 am

Nič ne rečem, Kavs ima včasih malo antipatičen odnos ampak mu moram stopiti v bran.
xtron je napisal/-a:ne bi pa bil vesel, če bi nekdo moj izdelek reklamiral kot kao njegov vrhunski izdelek in ga prodajal naprej. Je pa res lepo, da na eni spletni strani dobiš preverjeno MINI robo in ne kar robo enega preprodajalca, ki uvaža iz Tajvana.....

Mogoče pa s tem dela uslugo Sinterju? Ne poznam situacije ampak nekemu Angležu je najbrž Kavs Motorsport bolj zveneče kot Sinter. In, če jih pač prodaja pod drugim imenom in jih zato prodaja več, ni nič na izgubi. ;) Saj mu jih ne šenkuje.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Sr jun 08, 2011 12:14 pm

Pol se pa čudimo zakaj je gospodarstvo v Slo v pizdi. Človek dela pa se trudi in sodeluje z slovenskimi podjetji pol se pa najde en ki prav da je boljš dat enmu drejarju v garažo delat brez davka in računa in atestov ko pa bo kaj narobe pa nebo nič kriv. Na žalost je pri nas takšna mentaliteta.....

Uporabniški avatar
xtron
Nov uporabnik

Napisal/-a xtron Sr jun 08, 2011 8:57 pm

A veš zakaj je slo gospodarstvo v krizi.....ker bi vsi samo preprodajali in pri tem zaslužili 3 kratno vrednost dejanske cene izdelka...Malo kdo proizvaja v pravem pomenu besede...vsi bi tuti muti.....pa nima to veze z Kavsom...Hvala bogu, da se najde eden ki si upa..

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Sr jun 08, 2011 9:18 pm

... razvojne oddelke v podjetjih se je uničlo, zato pa smo, kjer smo... pa sori za off
Lep pozdrav!

Kavs
Novinec

Napisal/-a Kavs Ne dec 11, 2011 9:44 pm

Pa pejdmo po dolgem času malo nazaj on topic.

Ta video je sicer enkrat že bil online, pa je šel dol (don't know why).

Posneto je na MINI UNITED izletu Maja 2009 v Silverstonu. Proga če se prav zmislim se kliče stowe circuit - je nekaj podobnega kot je bil bivši mobikrog in če bi imeli nekaj takega, nas ne bi stalo nič, za mal se spumpat je pa čisto dovolj- v Sloveniji mislem.

V videu pa lahko polgedate kako full street car (tudi gume yokohama parada treadwear 300) uspe dokaj uspešno slediti race carju , ki je precej lažji na slicksih. Recimo R56 challenge je v primerjavi z R53 - tak model kot moj (R56 je ze novejsi turbo) ze v osnovi cca 2 sekundi hitrejsi na krog. Challenge vs challenge car seveda govorimo.

Izlet je bil dolg in zanimiv (5000km) - in nisem nikoli verjel, da ga bom kdaj ponovil - letos s prikolico . Mogoče bo kdaj čas da naredim cel video. Mislim tudi, da je bil najuspešnejši MINI UNITED vseh časov in če si pravi MINI jaš ga ne bi smel zamuditi. Namreč bila je tudi 50 obletnica in če se ne motim se je številka vozil MINI jev vrtela okrog 5000.
Ker so bili MINI navdušenci v firmi kjer smo delali remap tako navdušeni nad mojim strojčkom, sem takoj dobil pass v njihov klub in tako v klubski predel srečanja - v središče.

Napredek vsega skupaj pa bolj ali manj pripisujem ravno temu MINI UNITED 2009. Nameč bil sem leta 2007 tudi na Nizozemskem (Zandvoort) pa srečanje ni bilo tako obsežno, Slovenije mi pa takrat nikakor še ni uspelo prestavit - čeprav je bil avto že kar pošteno hud.

Tako da zdaj ni čudno, da zadnje čase vse več tujcev hodi k nam na predelave. :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=vgrvMXsU ... e=youtu.be

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: MINI Cooper S (KMT 001)

Napisal/-a X-Hair So dec 17, 2011 4:41 pm

Potem je un prodal tistga minija, al se še vozi z njim? Dobro si ga poliral. 8)
SlikaSlika

Kavs
Novinec

Napisal/-a Kavs Ne dec 18, 2011 9:02 pm

X-Hair je napisal/-a:Potem je un prodal tistga minija, al se še vozi z njim? Dobro si ga poliral. 8)

Letos so v Nemčiji kr prvenstvo ukinli zarad tega filmčka. oops oops oops :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kavs
Novinec

Napisal/-a Kavs To apr 17, 2012 8:48 pm

Ker se veliko ukvarjam tudi z obnovo kakšnih moto ali avto oldtimerjev in obnovitev podvozja z prašnimi premazi, sem se lotil še tega (MINI United je pred vrati oops ).
Mal mi je dolgčas. :)

Ena slikca podvozja - avto bo imel oktobra 10 let.

Slika

Kavs
Novinec

Napisal/-a Kavs Če maj 17, 2012 10:16 pm

Kot se spodobi, sem tudi tega peljal na njegov tretji MINI United.

Dobil je mesto na beauty parkingu in tako postal pregrešno čist, da je zastopal Slovenijo kot je to potrebno. Zanimivo, da je klub 3 volonterjev zastopal Slovenijo bolj, kot nek uradni klub s skoraj 100 člani. Se je za vprašat..... :-)

Še slikica na mestu:
Slika

Monaco v ozadju
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe maj 18, 2012 9:15 am

Mater, bremze se pa najbrž kar utesnjeno počutijo tamle spredaj. :D Kaj so to Porsche?
Slika

Kavs
Novinec

Napisal/-a Kavs Če sep 13, 2012 5:43 pm

Nixxon je napisal/-a:Mater, bremze se pa najbrž kar utesnjeno počutijo tamle spredaj. :D Kaj so to Porsche?

Čeljusti so gt2 disci pa custom 340x32 :)
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov