Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

ronalda
Nov uporabnik

vprasanje vleka vw golf

Napisal/-a ronalda Ne nov 04, 2012 1:04 pm

pozdravljeni,

zanima me, kje se "priveze" vrv na vw golf V serije spredaj. Nima namrec spredaj nobene zanke, kamor bi lahko pritrdil vrv. Tudi pod sprednjo masko je ni videt!

Za odoovor se vam lepo zahvaljujem,

robi

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Re: vprasanje vleka vw golf

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne nov 04, 2012 1:21 pm

spredaj na desni lajsni pod lučjo maš pokrovček, ki ga snameš...pod njim je notri v vezni navoj. nato zadaj v kuferanu poiščeš zraven dvigalke bar za vleko in ga zašraufaš not v tisto luknjo. In si zmagal! ;)

bar pa zgleda pribl. tkole:

Slika

LP :)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne nov 04, 2012 1:24 pm

Slika

Nekaj takšnega bi moral imet zadaj pri rezervi (oz. kompresorčku). To našraufaš nekje pri meglenki oz. tisti plastiki na sovoznikovi strani. Navodil nimaš? :D

Edit: Lol, si me prehitel! :D

Edit2: Mislim, da je pokrovček pri GTI-jih ipd. Pri navadnem moraš dat stran tisto plastiko, kjer je meglenka. Poglej še je kak šrauf na sredini in ga odšraufaj, potem pa stisneš to črno plastiko "skupaj" in potegneš ven. Na vrhu imaš navoj, je pa kontra navoj, tako da moraš v levo zašraufat. Drugače pa navodila knjjižica 3.2, stran 69. =P
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

blazkom
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazkom Ne nov 04, 2012 3:36 pm

Eno Off vprašanje. Kolegu je crknil clio letnik 2008 z gumbom start stop za zagon. Mehanik je izrecno dejal da ga ne smemo šlepati. Je to res? Ni hotel vzgati in je napisal da moramo zakleniti volan vendar je volan delal

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Ne nov 04, 2012 7:03 pm

Plastika desne meglenke ima en majhen vijak.. odviješ ga in potegneš plastiko ven... notri pa našraufaš tisto kar so ti zgoraj prilimali... Pa za info GTI ma isto...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po nov 05, 2012 12:47 am

ronalda je napisal/-a:pozdravljeni,

zanima me, kje se "priveze" vrv na vw golf V serije spredaj. Nima namrec spredaj nobene zanke, kamor bi lahko pritrdil vrv. Tudi pod sprednjo masko je ni videt!

Za odoovor se vam lepo zahvaljujem,

robi

Poklices na 01 5305 353
Slika

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio To nov 06, 2012 5:18 pm

blazkom je napisal/-a:Eno Off vprašanje. Kolegu je crknil clio letnik 2008 z gumbom start stop za zagon. Mehanik je izrecno dejal da ga ne smemo šlepati. Je to res? Ni hotel vzgati in je napisal da moramo zakleniti volan vendar je volan delal

Morda vam ne privošči zaklenjenega volana med šlepanjem? Če je kaka napaka v samem gumbu, se zna volan vmes zaklenit (ali pa če je težava s čitalcem).
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov