peroRS je napisal/-a:Fail!!
Po tvojih besedah "najuspešnejši rally avto vseh časov" je dober če zmaga v dragu? Kaj pa ovinki?
Razen, če si eden tistih, ki na semaforjih speljuje na polno in bremza na naslednjem.
V tem primeru je BMW s črnimi šipami boljša izbira, tudi če izgubi drag. Važno da so pič*** zadovoljne

p.s: drugače pa ne razumem kaj je tako narobe s Patrikovo izjavo, da ga zanima kako ta avto pospešuje.

Z njegovo izjavo ni prav nič narobe in je kar na mestu.
Glede avta in ovinkov imaš več kot ogromno rezultatov na netu čeprav s predelanem podvozjem, ampak tudi novodobni avtomobili nimajo seriskiga.
Za pospeševanje od semaforja do semaforja je zame tudi bollj za pusy ali BMW-je s črnim šipam
Je pa res, da kot pravi Patrik
ker lancije delte ne vidim vsak dan in želim videt kak ta avto kaj leti.
Avto ima končno hitrost malo čez 170 km/h zaradi krajšega menjalnika
Ravno za to se mešajo jabolka in hruške, ker velika večina ni videla kaj tak avto sploh zmore ne glede na to kašni so podatki na netu.

Te časi s "frajarjenjem" s takim avtomobilom so mimo. Sedaj se samo uživa v vožnji
Ampak pustimo to avto je z raznimi dirkami in drag racing-i zaključil in zato mi ni problema če me nek Hyundai Accent prehiti kar nebi bilo prvič
Zastopite pa, da to ni več dirkalnik odkar sem ga zrihtal ampak je avto za nedeljske panorame pa magari, če ga Kia Pride prehiteva.