Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

SEAT-NITRO
Nov uporabnik

SERVISI !

Napisal/-a SEAT-NITRO Sr mar 20, 2013 7:28 pm

POZDRAVLJENI!

Immam eno vprašanje kar se tiče velikih/malih servisov,raznovrstna popravila itd.,in bi vas rad vprašal,če je slučajno kateri avtomehanik (okolica ptuja) ,ki dela (fuša) te servise. Torej iščem enega profija,ki se s tem ukvarja doma,ker avtodelavnicam več ne zaupam!

hvala za odgovore!

Uporabniški avatar
Bmw.
Novinec

Re: SERVISI !

Napisal/-a Bmw. Če mar 21, 2013 10:57 am

Jaz poznam dva če te zanima mi piši na zs lp

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če mar 21, 2013 12:39 pm

Ne more še pisat ZS-jev, ima premalo objav. Piši mu ti in mu sporoči, kdo sta ta dva

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Če mar 21, 2013 5:27 pm

esem je napisal/-a:Ne more še pisat ZS-jev, ima premalo objav. Piši mu ti in mu sporoči, kdo sta ta dva

WTF, kaj je pa to za eno glupo pravilo!?!

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Če mar 21, 2013 5:31 pm

Zato, ker je veliko takih skript, ki se prijavijo na forum, da ti zaspemajo vsega boga.

Uporabniški avatar
SEMPERIT
Nov uporabnik

Servis Peugeot 407SW 1.6 SW

Napisal/-a SEMPERIT Ne sep 01, 2013 7:38 pm

Zdravo, ker bom imel počasi mali servis me zanima kaj vse se zamenja pri malem servisu?Kako olje priporočate za motor in za servo volan?Ker sem ta avto kupil se nevem kaj preveč o njem in me zanima kaj več o tem avtu.Če mi kdo lahko pove koliko kaj pride mali servis pri poblaščenem serviserju ali bi se avto kljub temu lahka peljal k nepoblaščenemu serviserju,glede da se more kilometre nastavit nanovo za sevis?Pa opazil sem da klima ni najboljša in bi jo bilo treba napolnit pa me zanima glede klim,na tem forumu sem prebral da obstajajo različni plini no če sem prav razumel :).Sam še nisem imel nikoli s klimami posla-s polnjenjem,me zanima kako in koliko kaj stane to polnjenje?
Prosim če mi kdo kaj pove ali svetuje okoli Peugeot, ki ve kako se stvari streže.....Hvala

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Ne sep 01, 2013 9:53 pm

Pozdravljeni

Govoriti o ceni servisa je malo zavajajoče. Delavnice imajo različne cene storitev ( urno postavko ), ne ve se kaj vse bo obsegal servis: olje, čistilci, vžigalne svečke, mikro jermena, zavore, končniki....................... Na malem servisu se menja olje + čistilce, ter preveri ostale potrošne elemente - prevoženim kilometrom primerno. Spet je razlika v ceni katere firme materiale vgrajuje dotični servis, kakšne bolj kvalitetne................. ali kar mu pride pod roke. Še najbolj točen podatek je: da se preveri na servisu, preveri se na dveh treh in nato se odloča kam peljati.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov