1l olja na 1000 km je cca. 50€ dodatnih stroškov na leto. Pa naj bo. Accenti tudi pijejo olje, pa jim tega noben ne zameri, ker vračajo z neuničljivostjo motorja.
Lepo zastavljena obnova. Mogoče se ti še ta teden pridruži še eden frik 16 ventilerjov Jutri grem ravno gledat enega v kakšnemu stanju je. Upam da je tolk dober kot je govoril lastnik in da ne bom šel zastonj v ajdovščino
Nekaj posodobitve po dolgem času... Naročil sem nekaj delov z nemčije (ktk motosport) in anglije (k-tec racing). Karoserija je pa že tudi v polnem teku, vendar bom slike priložil ko bo pripravljena za odhod do ličarja. SLADKARIJE :
Jaz sem jih naročil prav za ta avto, Cena cevi me je pa kompletno prišla s počtnino vred 440€. Nevem pa kje bi dobil samo razna kolena, če samo to potrebuješ, pa za kateri avtomobil...
Nimajo krivin in nimajo reducirk tko da tolk cevi pa spet nimajo. Tole je prav za ta avto, odmontiraš stare in jih zamenjaš s temi. Nobenih modifikacij, štukanja itd.
Večkrat ko je štukana slabše je, večja možnost da pušča, kjer štukaš moraš notranji kos "poziklat", da cevi ne vrže dol itd... Brezveze se nekaj po domače povedano zajbavat, kupiš nove prav za tak model/tip avtomobila in zmontiraš pa je to to kot se zagre...