Sba je napisal/-a:Žal ne vem kako je s tuningom tvojega avtomobila, sem pa zadnjič tudi sam malo brskal za remapi in pri CSS naletel na powerflash, ki ti omogoča spreminjanje map. Če sem prav razbral iz posta iščeš nekaj podobnega.

R 34 GT-R je napisal/-a:http://www.jbautoservice.nl/index.php?id=1&catid=1
ven0m je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:http://www.jbautoservice.nl/index.php?id=1&catid=1
Vedno sem oboževal Flamski jezik![]()
Bom še potem kar tukaj povprašal glede izkušenj z remapi in katero podjetje priporočate?
Po krajšem sprehodu čez splet sem poiskal sledeče:
skn - 450€
rsr - ni podatka
css - 260€
avtoelektronika - 360€
sbs-tunning - 150€
Vsi končni izdelki so podobni ~160km/360Nm
Ne me narobe razumet, da bi rad bil picajzlast pri ceni. Zanima me razmerje cena/kvaliteta/odnos pri storitvi, če lahko kdo zaupa svoje izkušnje s katerim od napisanih? (Raje dam 100 - 200€ več in grem do človeka, ki ve kaj dela; kot pa do nekogar, ki si je nabavil programator in nanj meče generične mape, ko pa ga stranka kontaktira s težavo pa je mentalno odsoten - seveda s takšnim mišljenjem pa bom tudi mogoče delal krivico cenovno ugodnješim, ki se bolj zavzemajo za svoje delo kot držaji ponudniki ampak so šele začeli - ponovno kompliciram, vglavnem zanima me kateri so kompetentni)
Jerch_ je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:http://www.jbautoservice.nl/index.php?id=1&catid=1
Vedno sem oboževal Flamski jezik![]()
Bom še potem kar tukaj povprašal glede izkušenj z remapi in katero podjetje priporočate?
Po krajšem sprehodu čez splet sem poiskal sledeče:
skn - 450€
rsr - ni podatka
css - 260€
avtoelektronika - 360€
sbs-tunning - 150€
Vsi končni izdelki so podobni ~160km/360Nm
Ne me narobe razumet, da bi rad bil picajzlast pri ceni. Zanima me razmerje cena/kvaliteta/odnos pri storitvi, če lahko kdo zaupa svoje izkušnje s katerim od napisanih? (Raje dam 100 - 200€ več in grem do človeka, ki ve kaj dela; kot pa do nekogar, ki si je nabavil programator in nanj meče generične mape, ko pa ga stranka kontaktira s težavo pa je mentalno odsoten - seveda s takšnim mišljenjem pa bom tudi mogoče delal krivico cenovno ugodnješim, ki se bolj zavzemajo za svoje delo kot držaji ponudniki ampak so šele začeli - ponovno kompliciram, vglavnem zanima me kateri so kompetentni)
upam da sem ti vsaj malo olajšal stvar.. kar se ponudnikov tiče pa zasleduj svoje cilje kot stranka. zavedaj se da imajo vsi neke generične mape.. "svoje" ali ukradene sploh nima veze. sam bi peljal tistemu ki bi se mi posvetil vsaj 5min več kot samo copy/paste naredil. ne bom delal reklame ampak od zgoraj naštetih imam z enim tako izkušnjo. sem pa prepričan, da če jih pokličeš in vprašaš o tej individualizaciji, da boš hitro dojel koliko se ti bodo posvetili. vprašaj konkretno, če po optimizaciji lahko še kaj spreminjaš po lastnih željah.. če je lahko krivulja navora prilagojena tvojim željam itd.. sam osebno bi porezal malo vse skupaj- moč in navor pri 4000, ker pri kolegu sem opazil da je vleklo vse kupaj do 4400. dvomim da je to dobro za komponente, kot tudi tisto suvanje navora ki se pojavi, če hočeš imeti vrh konjev na eni točki.
160konjev je meni kazalo od 3-4k obratov stalno. razmisli kako to zgleda za vožnjo in razmisli kako bi bilo, če bi imel vrh nekje pri 3500 s 180 konji, prej pa nagel vzpon.
da ne kompliciram. pokliči, vprašaj kaj ti ponujajo in boš dojel koliko se bodo s tabo ukvarjali. sam več kot 300eu nevem če bi dajal. no max 350, če bi res nekdo se mi posvetil popolnoma. napiši kakšen post ko to potem urediš. lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov