Napisal/-a bianco Ne jan 25, 2015 9:31 am
Malo si bom izposodil temo... Zanima me namreč, če se je že kdo srečal s podobno napako na Cliotu III 1,2, 2007:
Pred tremi dnevi sem zjutraj vžgal avto, speljal in takoj na začetku vožnje je začelo pod armaturo na veliko nekaj klikati (preklapljali so se releji), dvakrat zaporedoma se je resetiral računalnik in potem cel dan nobenih težav več. Naslednji dan zjutraj želim avto vžgat... na avtu popolna tema. Ko sem dal kontakt kot, da se ni nič zgodilo. Mrtva tišina, nobene lučke, sktratka nič. Preveril sem aku... nobene težave, je star cca 1 leto. Preveril sem vse varovalke, vse ok. Potem pustim ključ na poziciji "kontakt", pridem čez 3/4h nazaj v garažo... bemti cel light show sem imel v garaži. Na avtu se je prižgalo vse kar se lahko prižge, izpisovalo je vse možne napake, kar jih je mogoče izpisati in, ko sem vzel kontakt in ključ vzel iz ključavnice, se je vse to nadaljevalo še vsaj 2 minute. Potem zadeva mrkne. Dam ponovno kontakt, se računalnik zažene, izpiše nekaj napak, ga ponovno vzamem in vse normalno ugasne. To ponovim še parkrat in računalnik deluje normalno. Avto vžgem... vse deluje kot, da se nikoli ni nič zgodilo.
Ima kdo kakšno idejo, kaj bi to bilo? Imam namreč malo pomislekov glede zanesljivosti takšnega avta... Nebi rad, da se mi to zgodi nekje na poti. Nimam namreč 8 ur časa čakati, da se računalnik spomni, da bi spet delal. Toliko časa je poteklo, da se je zadeva spet normalizirala.