cherokee je napisal/-a:Možakar načne temo z vprašanjem o golf 5, ostali pa nabijajo od golfov 2 in subarujev...
bom kar v tej temi napisal, da ne smetim drugje. skratka, sem lastnik vw golfa 2 (1.6 dizel). je zelo dobro ohranjen in ima malo prevoženih kilometrov. pred kratkim sem dobil idejo, da bi ga predelal in nanj montiral 4x4 pogon (syncro) in ga morda tudi povišal. to bi mi zelo prav prišlo na terenu. kakšni so vaši predlogi, mnenja? je kdo že delal to?
esem je napisal/-a:Stare vulve so imele renoje, nove imajo Fordove (po izdelavi - so pa PSA/Ford) tudi 1,6.
Ves čas je bilo govora o golfu2 n(in njega derivatih) in takrat so bile vulve trpežne. Ne vem, kako ste zašli v sedanjost, kot tudi ne vem, kako lahko kdo primerja ceno delov med avti, ki so vsaj 2 razreda narazen (golf/vulva+saab).
tr00per je napisal/-a:Na Volva sm(o) zašli, ker je sam avtor oz. tisti, ki je obudil temo začel po njih spraševati...esem je napisal/-a:Stare vulve...
yashica je napisal/-a:cherokee je napisal/-a:Možakar načne temo z vprašanjem o golf 5, ostali pa nabijajo od golfov 2 in subarujev...
Uporabnik @Zweier je odprl staro temo in obenem napisal sledeče:bom kar v tej temi napisal, da ne smetim drugje. skratka, sem lastnik vw golfa [b]2
Namerno ali nenamerno spregledana podrobnost?
Glede na vprašanje je omemba Golfa mk2 upravičena...
nebivedu je napisal/-a:Ne, z nabijanjem VW proti ostalim. Ker vedno namreč ti začneš drek delat v takih temah, samo če nekdo bežno kako drugo znamko omeni, ti skočiš do stropa in začneš besno pisat kako je pa golf najboljši in najbolj...
U bistvu se pa zavedaš, da so gare od enke naprej in se moraš pač na tak način branit. Pa sej te razumem, pač golf je najboljši!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov