riki1234 je napisal/-a:Hočeš čim cenejšo varianto? Kupi srednje trd šolski čopič, daj namešat malenkost barve, očisti površino, pobarvaj in počakaj da se posuši. Vsaj tako bi jaz za sebe naredil.![]()
Fnatic je napisal/-a:Jaz bi za tole enostavno zbrusil barvo z roba dol, zaščitil okoli magari s papirjem, v mešalnici barv kupil točno tako namešano, posprejal ene tri do štiri roke, nato posprejal z lakom in je. Tako sem pri mojem prejšnjem naredil in bom tudi pri zdajšnjem.
Znida je napisal/-a:riki1234 je napisal/-a:Hočeš čim cenejšo varianto? Kupi srednje trd šolski čopič, daj namešat malenkost barve, očisti površino, pobarvaj in počakaj da se posuši. Vsaj tako bi jaz za sebe naredil.![]()
Nočem čim cenejše variante. Želim da je popravljeno v nulo.
Fnatic je napisal/-a:Jaz bi za tole enostavno zbrusil barvo z roba dol, zaščitil okoli magari s papirjem, v mešalnici barv kupil točno tako namešano, posprejal ene tri do štiri roke, nato posprejal z lakom in je. Tako sem pri mojem prejšnjem naredil in bom tudi pri zdajšnjem.
Znida je napisal/-a:riki1234 je napisal/-a:Hočeš čim cenejšo varianto? Kupi srednje trd šolski čopič, daj namešat malenkost barve, očisti površino, pobarvaj in počakaj da se posuši. Vsaj tako bi jaz za sebe naredil.![]()
Nočem čim cenejše variante. Želim da je popravljeno v nulo.
sašo5 je napisal/-a:Fnatic je napisal/-a:Jaz bi za tole enostavno zbrusil barvo z roba dol, zaščitil okoli magari s papirjem, v mešalnici barv kupil točno tako namešano, posprejal ene tri do štiri roke, nato posprejal z lakom in je. Tako sem pri mojem prejšnjem naredil in bom tudi pri zdajšnjem.
točno tako_če glih ni avto za 30k€ in če maš malo "roke" je to najboljša varijanta..
sprej je vedno boljši kot čopič (pri nas v Krškem je mešalnica barv, zmešajo u piko, "nafilajo" v sprej 9€ je bilo lani)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov