Mene popolnoma nič ne moti to tvoje igranje s testerjem in pozdravljam vsako izobraževanje!francko je napisal/-a:Je super jaDa nekateri mečejo po 50-100e za aktivacijo bilo česa in jih na suho nategujejo ja
![]()
Žal pač nisem eden takih ki bi me na suho nategnili in si pač preko foruma pomagam da si vklopim kakšno funkcijo- a te to mogoče moti-Če vprašam česar pač ne vem?
Verjetno ste se eni pametni rodili.
PS: Pa brez zamere..me pa raz***** če nekdo nekaj vpraša pa ga takoj popluvate.
Tattoo- je napisal/-a:Mene popolnoma nič ne moti to tvoje igranje s testerjem in pozdravljam vsako izobraževanje!francko je napisal/-a:Je super jaDa nekateri mečejo po 50-100e za aktivacijo bilo česa in jih na suho nategujejo ja
![]()
Žal pač nisem eden takih ki bi me na suho nategnili in si pač preko foruma pomagam da si vklopim kakšno funkcijo- a te to mogoče moti-Če vprašam česar pač ne vem?
Verjetno ste se eni pametni rodili.
PS: Pa brez zamere..me pa raz***** če nekdo nekaj vpraša pa ga takoj popluvate.
Če bi bil pa malo manj aroganten in te stvari nebi že na prvo žogo raz****ile bi pa mogoče uvidel, da je bilo moje priporočilo dobronamerno...ker jaz sem pa že videl primere, ko so se ljudje "igrali" s testerjem in "slučajno" zraven še uničili računalnik vozila?!
In še en konkreten primer...tovarna najbrž res nima pojma, ko od svojih uradnih serviserjev za priklop testerja zahteva namensko WiFi povezavo z ustreznim back-up, ker slaba internetna povezava lahko pripelje do uničenja računalnika. Mi pač vemo več in se s testerjem lahko igramo tudi preko telefona in mobilne povezave. V Sloveniji se pač vsi na vse spoznamo in vse znamo...samo da nas na suho ne nategnejo!
Pa brez zamere tudi z moje strani!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov