Mikki je napisal/-a:Če se že žaga fedre je potem zelo dobro da se dajo amortizerji tršat in krajšat, drugače jih bo zabijalo, pa se zna naredit, ker amortizer, če ne bo krajšan da se bo na kakšnem rukerju raztegnil in fedro ne bo več skupaj držalo, posledic verjetno ni treba naštevat. Zelo zna biti zanimivo, če se ti to zgodi v kakšnem ovinku.
Spet videno slišano povedano naprej.... Original fedra je tok dolga da če jo odrežeš za navoj ali dva še vedno drži amortizer napet narazen..... ni varjante da bi jo vrglo ven... seveda če ne pretiravaš....na jugoto se je dal iz ene fedre nardit dve pa je še vedno bla trda not.... pri petki ko sem jo odrezal uza navoj in pol sem se ornk namučo da sem jo spravu skupi nazaj.....Glede lomljenja pa...... isto se lahk zlomi original kot odrezana... na zeleni petki mi je že 3 zlomlo fedro ( zaj so nove not) ker jih je polomlo že tko daleč da je avto visel...... pa nisem opazu (med vožnjo tak ni varjante, ker se skoz avto premika) prej kot pa na parkingu da avto čudno stoji..... Katra ima recimo vse 4 torzijo... in so včasih pokale kot po maslu ( mam še ene par spokanih doma) in če ti je počla med vožnjo... se je pač avto mal obesu pa si se pelu dalje brez posledic ali kompliciranja....