AudiRSboy je napisal/-a:kokr jst vem pise, da tablca nesme bit luknana.... ce je prleplena ni preluknana, tko, da te lahko sam za čok povlečejo
sašo5 je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:kokr jst vem pise, da tablca nesme bit luknana.... ce je prleplena ni preluknana, tko, da te lahko sam za čok povlečejo
...tako je..
drgač pa "tesa" iz merkurja 5 metrov 6 eurov, drži že od aprila........(z alkoholom sem "opral" oz. razmastil tablico in mesto na odbijaču teh zadnji haubi kamor pride tablica ter prilepil nežno(lahko celo malo še korigiraš) in nato s krpo pritiskal od enga do druzga konca, kot da bi brisal...
chevy je napisal/-a:Pa kaj so zmešani...kaj tudi to rabi homologiratjs sm na prejšnmu autu meu preluknano pa so me že x-krat ustauli, pa niso nč jebali. En pravi, da ne sme bit luknana en pa, da ne sme bit niti limana. Kaj zdej pustimo v okvirju al kaj :P
LP
207cc je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Pa kaj so zmešani...kaj tudi to rabi homologiratjs sm na prejšnmu autu meu preluknano pa so me že x-krat ustauli, pa niso nč jebali. En pravi, da ne sme bit luknana en pa, da ne sme bit niti limana. Kaj zdej pustimo v okvirju al kaj :P
LP
Mislm da si mal narobe razumu DaDeka..... mislu je da je fajn met use kar maš na avtu gor homologiran da ko te polcaji ustavjo da ti ne potrgajo dol tablc, ker ti loh še kej škode naredijo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost