cumulunimbus je napisal/-a:tudi z 5 do 10bar se da fino peskat, le če kompresor ima dovolj pretoka, kar je za peskanje najpomembnejši faktor![]()
drugi faktor je medij.....seveda, kaj misliš peskati;
sem peskal šasijo terenca, se pravi železo, in sem uporabil žlindro....črna, ostra zadeva, katero po presejanju lahko večkrat uporabiš, pa še kadi se popolnoma nič
za "navadnega smrtnika" naj bi bila takšna peskalna pištola dovolj :
tudi takšne podobne prodajajo v Merkurju, tudi draga ni.....
drugače, zanimiva stran glede peskanja, orodja in materjalov je : http://www.tesi.si/
HB_Honda_VTI je napisal/-a:fantje rabil bi nasvet kam po pesek v Prekmurju!
cumulunimbus je napisal/-a:HB_Honda_VTI je napisal/-a:fantje rabil bi nasvet kam po pesek v Prekmurju!
v najbližjo pekarno ali mesnico!!![]()
![]()
![]()
zavedaj se, da te zadeve ni kartako kupiti, da je le nekaj dealerjev v slo, ki bi jih lahko preštel na eni roki...........
če pa nisi zadovoljen s to informacijo, si pa vzami tečaj računalništva, da te naučijo googlat![]()
HB_Honda_VTI je napisal/-a:cumulunimbus je napisal/-a:tudi z 5 do 10bar se da fino peskat, le če kompresor ima dovolj pretoka, kar je za peskanje najpomembnejši faktor![]()
drugi faktor je medij.....seveda, kaj misliš peskati;
sem peskal šasijo terenca, se pravi železo, in sem uporabil žlindro....črna, ostra zadeva, katero po presejanju lahko večkrat uporabiš, pa še kadi se popolnoma nič
za "navadnega smrtnika" naj bi bila takšna peskalna pištola dovolj :
tudi takšne podobne prodajajo v Merkurju, tudi draga ni.....
drugače, zanimiva stran glede peskanja, orodja in materjalov je : http://www.tesi.si/
živijo,
no končno eden ki je našel tapravo sliko in ve o čem govori!
no mi lahko poveš kje nabavit ta peskalni pesek? Merkur ma dragega kremenčkovega 5kg = 18€ :S obupno...
veš kje nabavit večje količine po cenejši varianti? peskal bi pa dele motorja... pa me zanima če veš kje lahko nabavim: korund in steklo??
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov