AgitatoR je napisal/-a:Čisti glicerin. Chemo v litrski plastenki se je včasih dobil. Sedaj ga v nobeni železnini ni za dobit. Bom treba v specializiranih trgovinah z barvami pogledat.
Ali pa čisti glicerol, to pa imajo v lekarnah.
AgitatoR je napisal/-a:Čisti glicerin. Chemo v litrski plastenki se je včasih dobil. Sedaj ga v nobeni železnini ni za dobit. Bom treba v specializiranih trgovinah z barvami pogledat.
Ali pa čisti glicerol, to pa imajo v lekarnah.
B|ind je napisal/-a:gusti85 je napisal/-a:A to pomaga pri "škripanju" brisalcev? Včasih lahko znorim zraven njih
Škripajo ti brisalci - mehanizem ? Ali metlice ?
Če je mehanizem ga podmaži s čim drugim, če so pa metlice pa kupi noveZ glicerinom jih raje ne maži
gusti85 je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:gusti85 je napisal/-a:A to pomaga pri "škripanju" brisalcev? Včasih lahko znorim zraven njih
Škripajo ti brisalci - mehanizem ? Ali metlice ?
Če je mehanizem ga podmaži s čim drugim, če so pa metlice pa kupi noveZ glicerinom jih raje ne maži
Škripajo mi metlice ... mah sej mam nove ... prvo se imel valeo, pa je začelo škripat po mesecu dni, potem sem kupil bosch in je začelo škripat po 14 dneh, nato sem kupil champion so delale super, potem sem zamenjal avto in spet gor kupil champion pa so že nove škripale od prvega dneva.
To je vse skup za znoret, saj nevem več katere metlice naj kupim
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov