Torej gre se za sledeco stvar. Imam 350z (USA) model in ima milje na stevcu, pa me zanima ali je mozno zamenjati za kmh model oz ce bolj tocno pokazem:
Kaj ni preklopljiv? Ali pa vsaj z dvojnim vpisom?
Drgač pa mislim, da nebi smel biti problem z zamenjavo saj je verjetno na števcu z km/h samo drugače vpisano/označeno, da se pravilno ujema s kazalcem.
Ne, ni. Sej ravno za to se gre. Jest bi menjal tisto folijo.. in jest mislim da so obrati in pa hitrost razmerja enaka na EU al pa USA stevcu ? Sicer sem klical nissan slovenija pa so rekli da je to verjetno tko nevejo pa ker niso se ieli takega primera..
Minds are like parachutes. They only function when they are open.
eni jugeci so meli dvojno označeno...poišči kako sliko in boš vidu približno kako je narejeno.pol pa skeniraš svojo etiketo od števca in nato enga naprosiš, da ti naredi photoshop in sprintaš novo etiketo za števc...mislim da bi blo to najbolj simpl in poceni
Jah če si lahko sam sprintaš, potem imaš točni pretvornik 1,6093. S tem pomnožiš mph. Samo potem moraš pa tud nove črtice narisat, ker bi drugače imel na števcu recimo 15,84 km/h, 117,36 km/h...
ah ne nebom kompliciral bom kupil stvar narejeno..
@croma_man verjetno bom kar na svojem linku narocu ker imam nek specificen tekst oz logo ki ga bodo dal not na sredo stevca(folije)
Minds are like parachutes. They only function when they are open.
When bravery turns into insanity! - MKV GTI DSG-F1 2005 sold - MKV 1.9tdi 2005 sold - MKV 1.4fsi 2005 sold - MKV 1.6fsi 2008 sold - MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold - BMW M3 2003 SMG
Poišči na ebayu kakšnega zaletenega 350Zja in kupi števec če želiš v Sloveniji kupiti, ima pa od vseh osovraženi feštajn enega 350zja na zalogi če se ne motim.
Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
branee je napisal/-a: Sicer sem klical nissan slovenija pa so rekli da je to verjetno tko nevejo pa ker niso se ieli takega primera..
itak da ne..pa si že homologiral avto? drugače kupi konverter iz milj v km, da boš imel mir in ti ne bo treba non-stop preračunavat pri naših omejitvah..potem pa čez podlogo in je zadeva rešena..hard way je pa menjati celoten števec.
[quote="=ZiAn="]Poišči na ebayu kakšnega zaletenega 350Zja in kupi števec če želiš v Sloveniji kupiti, ima pa od vseh osovraženi feštajn enega 350zja na zalogi če se ne motim.
Lp[/quote
drgač, pa nazadnje ko sem bil pri feštajnu, je mel eno 350Z z zažganim motorjem, notranjaost pa to je bila cela. tm poklič pa vpraši za števec.
Pa kaj komplicirate?
Seveda se da samo drugo folijo čez, pa se napiše cifre tam ko je treba.
Pač prekopiraš svojega in narediš nove črtice ter cifre tam ko morajo bit.
Na 50mph je pač potem 80kmh, na 100mph je 160kmh itd... Vmes se pa razdeli še ostale številke.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)