Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 So feb 07, 2009 1:33 pm

a imas ti mogoce desno šobo za pranje luči za prodat???Rabim za tazadnji model omege???

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) So feb 07, 2009 1:55 pm

imilet1 je napisal/-a:a imas ti mogoce desno šobo za pranje luči za prodat???Rabim za tazadnji model omege???

Od omege nimam imam pa od calibre če ti kaj koristi

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ So feb 07, 2009 4:00 pm

clio (proton_freak) je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
clio (proton_freak) je napisal/-a:
dencor je napisal/-a:
jay je napisal/-a:iz opla si htel A8 nardit ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: clovek si nemore kupit a8 pa si je neredo svojo ljudsko verzijo A8 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prijalej zdaj pa ti bom nekaj povedal,ker vidim da nimaš pojma o tuningu!Audia A8 si lahko danes kupi že čisto vsak in če bi jaz hoto audija si komot kupim tri take audije jasno!Itak pa ti je brezzveze razlagat zakaj sem dal Audi look masko v omego.

lol ti tut nimaš pojma o tuningu :) ker to je stajling ;)

No vsi vemo zakaj se gre!(kateri se pač ukvarjamo z tem)

saj glih zato se bi lahko pravilno izražal :roll:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So feb 07, 2009 4:39 pm

Ko da prideš v peskovnik :lol: :D

dms
Novinec

Napisal/-a dms So feb 07, 2009 8:02 pm

No,gospod Uros Golob Custom garage styling,naj nekaj povem.Spremljam tvoje projekte in sem malo razocaran,da nic ne speljes do konca,ampak vse prej prodas.Potem bi povedal se,da od nekoga,ki se ukvarja s stylingom bi clovek pricakoval tudi malo inovativnosti.Ne pa da za vsak k... tu in po drugih forumih sprasujes oz. prosis za PS.V tem casu bi se lahko tudi ze kaj navadil,saj ti je to v interesu oz. spremljevalna dejavnost ob tvojem stylingu.Da sraufas sam dvomim,saj drugace ne bi iskal podrobnega nacrta oz. service manual za omego.Avto kot tak je ne dokoncan,moje mnenje je,da ga dokoncaj in potem prodaj,ce ti ze ni do tega da bi ga imel.Kar se tice tega,da bi rad videl moj projekt,ga ne bos,ker me te stvari kot take niti malo ne veselijo,jih pa malo spremljam in priblizno vem kaj je okusno za mene in kaj se mi ne dopade.Moje mnenje pac.

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) So feb 07, 2009 9:09 pm

dms je napisal/-a:No,gospod Uros Golob Custom garage styling,naj nekaj povem.Spremljam tvoje projekte in sem malo razocaran,da nic ne speljes do konca,ampak vse prej prodas.Potem bi povedal se,da od nekoga,ki se ukvarja s stylingom bi clovek pricakoval tudi malo inovativnosti.Ne pa da za vsak k... tu in po drugih forumih sprasujes oz. prosis za PS.V tem casu bi se lahko tudi ze kaj navadil,saj ti je to v interesu oz. spremljevalna dejavnost ob tvojem stylingu.Da sraufas sam dvomim,saj drugace ne bi iskal podrobnega nacrta oz. service manual za omego.Avto kot tak je ne dokoncan,moje mnenje je,da ga dokoncaj in potem prodaj,ce ti ze ni do tega da bi ga imel.Kar se tice tega,da bi rad videl moj projekt,ga ne bos,ker me te stvari kot take niti malo ne veselijo,jih pa malo spremljam in priblizno vem kaj je okusno za mene in kaj se mi ne dopade.Moje mnenje pac.

Vidim da me res ne poznaš ker omega je prvi avto ki ga nisem nardil do konca prej ko sem ga prodal!Drugi avti so vsi dokončani med njimi je tud moj izdelek ki je državni prvak!Toliko ;)

dms
Novinec

Napisal/-a dms So feb 07, 2009 9:16 pm

Naprimer ravno za ta izdelek,ki je drzavni prvak si mi ti osebno povedal,da avto delas za nekoga drugega in da ni tvoj.Torej te nekdo placuje za izdelavo takega avtomobila( saj je to normalno).

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Ne feb 08, 2009 8:00 am

dms je napisal/-a:Naprimer ravno za ta izdelek,ki je drzavni prvak si mi ti osebno povedal,da avto delas za nekoga drugega in da ni tvoj.Torej te nekdo placuje za izdelavo takega avtomobila( saj je to normalno).

ne bluzi nekaj,če uroša osebno ne poznaš :roll:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne feb 08, 2009 9:20 am

dms je napisal/-a:Naprimer ravno za ta izdelek,ki je drzavni prvak si mi ti osebno povedal,da avto delas za nekoga drugega in da ni tvoj.Torej te nekdo placuje za izdelavo takega avtomobila( saj je to normalno).

Človek božji pojdi na zizo k mami,ker ugotavljam da si še samo za tja!Jaz se živim z tem valda da bom raje druga avto prej nardil kot svojega!!!

Kerega projekt res zanima bom temo nadaljeval na tem naslovu
http://customgarage.mojforum.si/

Tukaj pa se lahko tema zapre ker se mi res neda ukvarjat z takimi!

dms
Novinec

Napisal/-a dms Ne feb 08, 2009 12:06 pm

Nisem ravno veren clovek,nikakor pa nisem bozji,ampak hvala za kompliment.Ne vidim razloga zakaj bi se tema zapirala.Jaz imam tole za konstruktivno debato,ti pa ocitno nisi zmozen neke normalne komunikacije.Da ne govorim o temu,da si ravnokar v temo vmesal mojo mater,kar jemljem na zelo osebni ravni.Saj ti ni potrebno zivcirati se.Za 4000 tolarjev,kolikor si dolzan,nisem se nikomur noge polomil,tko da nic bat. ;)
Mene ta omega kot prjekt zanima.Nisem nikoli blatil tvojega projekta.Preprican sem,da bi na koncu izpadel mogoce celo meni okusno,samo dokoncati je potrebno.Ce bi prebral kaj sem napisal,bi videl,da sem pokomentiral samo ceni in seveda samo zaprasenost avta.Samo ocitno je pri tebi problem,da ce komentar ni tebi vsec,ga jemljes kot napad na svojo eksistenco.Za cloveka,ki mu pod avatarjem pise mojster foruma,bi clovek pricakoval malo vec potrpezljivosti in razumevanja,do nas navadnih uporabnikov.Ni razloga za zaklep.Ce ti ne pase,da pisem v vojo temo,mi samo reci in se nikoli ne bom vec oglasil,samo se s tem zgublja kredibilnost tvojih izdelkov,saj ne mores biti tako naiven in pricakovati,da bodo izdelki vsec vsej populaciji,ki jo avtomobilizem.com premore.

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Ne feb 08, 2009 9:32 pm

Kakšen pa je bil dejanski oblikovni cilj te Omege? Ideja o maski v stilu Senatorja mi je kar všeč. To je bil za tiste čase kar impozanten 'grill'. Sicer pa predvidevam da nisi planiral gor dat Audijevega znaka, ker to bi pa bil riž. Kaj pa končna barva?

Upam da bo nekdo to dokončal, čeprav je denar kar pošten, pa še kar nekaj dela čaka.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne feb 08, 2009 10:24 pm

erixon je napisal/-a:Kakšen pa je bil dejanski oblikovni cilj te Omege? Ideja o maski v stilu Senatorja mi je kar všeč. To je bil za tiste čase kar impozanten 'grill'. Sicer pa predvidevam da nisi planiral gor dat Audijevega znaka, ker to bi pa bil riž. Kaj pa končna barva?

Upam da bo nekdo to dokončal, čeprav je denar kar pošten, pa še kar nekaj dela čaka.

Avto se ne prodaje več!Ker jutri dobim barvo in pol gre počasi na ličanje!
Slika

Ziher pa nebo audi znaka gor

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Sr jun 17, 2009 11:06 pm

Evo fantje zadeva je spet aktualna! :lol: Omego smo spravli med žive in jo začeli naprej predelovat!Slike sledijo
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Če jun 18, 2009 12:20 am

Veselo pričakujem :)

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe jun 19, 2009 10:52 am

A nebi najprej Hyundai Coupeja končal? :?
Slika

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Pe jun 19, 2009 5:13 pm

Nixxon je napisal/-a:A nebi najprej Hyundai Coupeja končal? :?

Za coupeja še nimam luči pa par delolov in ko t dodim začnem dalje delat!
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Po jul 06, 2009 8:16 am

kje so slikce?

dms
Novinec

Napisal/-a dms Po mar 08, 2010 10:45 am

Kaj je zdaj s tem avtom? :?

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po mar 08, 2010 10:54 am

opel kot opel, rjavi :lol: :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

dms
Novinec

Napisal/-a dms Po mar 08, 2010 10:58 am

:lol:

Mene bol zanima,a je potem spelal ta projekt do konca al spet ne. :?
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov