clio (proton_freak) je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:dencor je napisal/-a:jay je napisal/-a:iz opla si htel A8 nardit ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
clovek si nemore kupit a8 pa si je neredo svojo ljudsko verzijo A8
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prijalej zdaj pa ti bom nekaj povedal,ker vidim da nimaš pojma o tuningu!Audia A8 si lahko danes kupi že čisto vsak in če bi jaz hoto audija si komot kupim tri take audije jasno!Itak pa ti je brezzveze razlagat zakaj sem dal Audi look masko v omego.
lol ti tut nimaš pojma o tuninguker to je stajling
No vsi vemo zakaj se gre!(kateri se pač ukvarjamo z tem)
dms je napisal/-a:No,gospod Uros Golob Custom garage styling,naj nekaj povem.Spremljam tvoje projekte in sem malo razocaran,da nic ne speljes do konca,ampak vse prej prodas.Potem bi povedal se,da od nekoga,ki se ukvarja s stylingom bi clovek pricakoval tudi malo inovativnosti.Ne pa da za vsak k... tu in po drugih forumih sprasujes oz. prosis za PS.V tem casu bi se lahko tudi ze kaj navadil,saj ti je to v interesu oz. spremljevalna dejavnost ob tvojem stylingu.Da sraufas sam dvomim,saj drugace ne bi iskal podrobnega nacrta oz. service manual za omego.Avto kot tak je ne dokoncan,moje mnenje je,da ga dokoncaj in potem prodaj,ce ti ze ni do tega da bi ga imel.Kar se tice tega,da bi rad videl moj projekt,ga ne bos,ker me te stvari kot take niti malo ne veselijo,jih pa malo spremljam in priblizno vem kaj je okusno za mene in kaj se mi ne dopade.Moje mnenje pac.
dms je napisal/-a:Naprimer ravno za ta izdelek,ki je drzavni prvak si mi ti osebno povedal,da avto delas za nekoga drugega in da ni tvoj.Torej te nekdo placuje za izdelavo takega avtomobila( saj je to normalno).
dms je napisal/-a:Naprimer ravno za ta izdelek,ki je drzavni prvak si mi ti osebno povedal,da avto delas za nekoga drugega in da ni tvoj.Torej te nekdo placuje za izdelavo takega avtomobila( saj je to normalno).
erixon je napisal/-a:Kakšen pa je bil dejanski oblikovni cilj te Omege? Ideja o maski v stilu Senatorja mi je kar všeč. To je bil za tiste čase kar impozanten 'grill'. Sicer pa predvidevam da nisi planiral gor dat Audijevega znaka, ker to bi pa bil riž. Kaj pa končna barva?
Upam da bo nekdo to dokončal, čeprav je denar kar pošten, pa še kar nekaj dela čaka.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov