sacrifice je napisal/-a:Tako da prosim ne mi z primerjavami s cliotom, stari nemci so vecni in ta bo pravtako, vectra za primer ma cez 300000km samo redni servisi, passat ki ga prodajam tudi 300000km samo redni servisi in prosim te najdi mi renoja ki bi tolko zdrzu.
lp jan
sacrifice je napisal/-a:to vem da je jama brez dna je pa uzitek, da lahko nekaj sam pripomores k samem avtu kar mam najraje in z predelavo na olje resno ne bom tako gledano vec stroskov z avtom ker se mi bo s tem ko se bom vozil na olje denar prisparal in namesto da tankam bom zapravljal za poboljsanje avta
sacrifice je napisal/-a:lisko - vem kako je tudi na vectri so mi cevi pokale, prikljucki na vodni pumpi oksidiral in se zlomil itd.. samo use to pride in ti je v vesele neki porihtat ker ves da si sam vlozu trud in ti bo avto to vrnu. Pri novem avtu pa samo pooblasceni servis in se tle stvar zakljuci. tako usaj dolgcas ni vedno mas nekaj za urejat.
lisko je napisal/-a:Moraš pa priznat nekaj....če hočeš star avto držat v dobri kondiciji je jama brez dna.
lisko je napisal/-a:Hotel sem ti povedat/nakazat da če hočeš vzdržljiv avto pač moraš met nekaj novejšega ali pa saj malo manj zgonjega pa rečeš kar hočeš.Je že res da pri vsakem avtu nekaj pride....ampak možnosti so pa manjše pri mlajšem manj zgonjenemu. Se pa strinjam da ni nikoli dolgčas.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost