SpunkyRacer je napisal/-a:Čisto mimgrede vprašanje, zakaj si kupil vsa vrata,pokrov,motor itd? So tako v slabem stanju deli, ki so bili sedaj na avtu?
grega983 je napisal/-a:Pa nardimo mini lepotno tekmovanje v originalnost
lancia hf je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Pa nardimo mini lepotno tekmovanje v originalnost
Tuki pa jaz defenitivno pometem s konkurenco![]()
![]()
grega983 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Pa nardimo mini lepotno tekmovanje v originalnost
Tuki pa jaz defenitivno pometem s konkurenco![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bit tk prepričan![]()
Ti maš še motor, menjalnik, notranjost, ...... skorda vse je original. Moja gajba bi spadala v kategorijo prototipov oz bom na kakem srečanju podelil nagrado tistemu, ki bo najbolj natačno ocenil od koliko delt sem/bom uporabil delov
robihf je napisal/-a:dons sm na netu najdu 9 nekej minutnih videov z rallyja od leta89-94. So pa namenjeni v spomin Iztoku Franclju, sovozniku Andreja Franclja(Lancia delta integrale 8v). Žal je lansko leto preminu, sva se pa enkrat pogovarjala, ko mi ga je predstavila moja boljša polovica, saj je bil doma iz istih krajev.
Bil je navdušen, ko je po desetih letih spet zagledal integralko. Svojo je imel namreč shranjeno čez cesto, nasproti mojega tasta, kateremu je dostikrat
pomagal nalagati panje na kamion. Še zdej pa nisem čisto prepričan, a sta bla onadva brata ali bratranca al kako, glede na isti priimek. Se bom pozanimal!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost