PIKSNA007 je napisal/-a:Elgato ti si si pa res za vsak avto res vzel čas in ga do potankosti in najmanjšega detaila spedenalRes si en in edini mojster v sloveniji pomojem (kar se takih predelav tiče)
LP
anzl je napisal/-a:kako si pritrdil tepih? je priliman na tla, ali kako narediš, da obdrži obliko, oz. da se ne premika sem in tja?
dgreso je napisal/-a:gato drug teden pridem do tebe. ta teden mi nebo zneslopa da vidim polota v kakem stanje je zdaj
PIKSNA007 je napisal/-a:V takem kot ima v podpisuKončan
LP
seba978 je napisal/-a:Niti predstavljam si ne kaj bi ti naredil iz mojega avta, bil bi res nekaj posebnega in unikatnega v Mariboru.
pinny je napisal/-a:na ročaju za zapiranje vrat so neke 3 luknce, ma to kak pomen al je to bl k ne okrasno?
T1cK0 je napisal/-a:Maš pa svetovn občutk za linije, ti morm rečt
bass je napisal/-a:Obstaja izraz za to, kar imaš:
http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive–compulsive_disorder
R 26 je napisal/-a:svetovno...kolk časa ti vzame en tak panel, ker tako obliko in linije še pr vw neb pogruntal.
alanq4 je napisal/-a:Pa sem si rekel da počakam do konca predstavitve celega avta, pa ne gre!
Noro!
Gledal sem že tega polota v Grosupljem leta nazaj, ko je bilo še "drift" tekmovanje tam med štalami, pa avtoakustika in styling.
Avto je res nekaj posebnega...
plantn je napisal/-a:Zdravo!!!
Še enkrat kapoo dol!
Spremljal se Golfa in sedaj tudi Polota (viden tudi v živo). In res vsaka čast. Me pa nekaj zanima. Glede na to da sta oba avta oldtimerja oz. joungtimerja kakor koli. Verjetno imaš urejen certifikat. Me pa zanima glede česa so ti če so ti težili pri tej ureditvi papirjev. Zanima me zato ker imam sam tudi sam v začetku drugega leta obnovit in olepšat oldtimerja - Ford Fiesta.
Hvala!
plantn je napisal/-a:Aha ker jaz sem slišal da znajo zelo komplicerat. Kje točno se pa da te zakone videt?
Sem mislil da sta oba. Druač pa sam tko naprej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov