fotografije sledijo....
Da zarezal sem 4kanale z olfa nozem sirine 0,3mm in globine 0,5mm.Tako se odvecno usnje skrije noter in je na obrocu zunaj ravno.=swen= je napisal/-a:Super delaš.Se vidi da si vložil kar nekaj truda.
Še posebej so mi všeč spoji perforiranega usnja z navadnim. Si zarezal kanal v gumo volana, tako da se odvečni material lahko tja umakne?
=swen= je napisal/-a:Uf čisto majceni kanalček. Sem pričakoval precej večjega.![]()
Imaš kakšno slikico kako si perforirano usnje sešil skupaj z neperforiranim?
Imam pa še eno vprašanje:
Je to tvoj prvi volan,pri katerem nisi imel obrabljenega starega usnja, ki bi ga lahko uporabil za mere pri rezanju kroja novega usnja?
javornic je napisal/-a:Dani, vsa ta obnova oziroma izdelava se mi zdi popolna! Čim več takšnih del, kajti iz tega se lahko veliko naučimo. Vidim, da delo opravljaš zelo natančno in pazljivo, zato bom še naprej spremljal tvoje projekte. Res pohvalno!Kar tako naprej!
Lp, Zan
=swen= je napisal/-a:Hvala za vso obrazložitev.Sam se tega ne bi nikoli lotil le radoveden sem.
Se ti kroja ne izplača narediti iz kakega cenejšega/odpadnega blaga za probo, da ne uničuješ dragega usnja kot si omenil? Morda kar iz skyja.
peroRS je napisal/-a:Super izdelki![]()
Ena "pripomba" pri tem volanu od Cliota![]()
Kako, da si dal perforirano usnje zgoraj in spodaj namesto s strani, kot imajo original? Ker volan naj bi držal v poziciji "15 do treh" in se roka manj poti na perforiranem usnju
Nixxon je napisal/-a:V čem je fora perforiranega usnja na volanu? Da se lakše diše?
croma_man je napisal/-a:dani, maš kak feedback od strank kako se obnašajo volani po ne vem pol leta uporabe? sonce? ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov