106 je napisal/-a:Meni tu po vsem prebranem še zdaj ni jasno zakaj na bi ble felne z poliranim robom ali pač kakorkoli polirane samo za poleti in ne za pozimi ? Jaz vem da aluminij v vsakem primeru oksidira čez čas pa neglede al je zima al je poletje tak ,da se to malo hecno sliši ....... maš kaki primer kaj se pozimi zgodi ? al pa če bi recimo po poliranju tisti del eloksiral al kak se že reče temu postopku da ne oksidira ....
grega983 je napisal/-a:106 je napisal/-a:Meni tu po vsem prebranem še zdaj ni jasno zakaj na bi ble felne z poliranim robom ali pač kakorkoli polirane samo za poleti in ne za pozimi ? Jaz vem da aluminij v vsakem primeru oksidira čez čas pa neglede al je zima al je poletje tak ,da se to malo hecno sliši ....... maš kaki primer kaj se pozimi zgodi ? al pa če bi recimo po poliranju tisti del eloksiral al kak se že reče temu postopku da ne oksidira ....
Pa si ti že dejansko videl rezultate eloksaže ter tehnološki proces ?
Seveda lahk eloksiraš felge sam po tem pozabi na efekt ogledala ....
106 je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:106 je napisal/-a:Meni tu po vsem prebranem še zdaj ni jasno zakaj na bi ble felne z poliranim robom ali pač kakorkoli polirane samo za poleti in ne za pozimi ? Jaz vem da aluminij v vsakem primeru oksidira čez čas pa neglede al je zima al je poletje tak ,da se to malo hecno sliši ....... maš kaki primer kaj se pozimi zgodi ? al pa če bi recimo po poliranju tisti del eloksiral al kak se že reče temu postopku da ne oksidira ....
Pa si ti že dejansko videl rezultate eloksaže ter tehnološki proces ?
Seveda lahk eloksiraš felge sam po tem pozabi na efekt ogledala ....
Jaz samega procesa sicer nisem videl že dostikrat pa sem videl stopničasto oz. bradavičasto al kak se že reče tej pločevini katera je eloksirana pa ma vedno špegl efekt tak ,da za felne bi glih tak šlo ......
CockroaC je napisal/-a:
Kam se ti lahko to prinese in pa cena bi me zanimala.
dgreso je napisal/-a:neki se govori da je croma zaposlil študenta
R 26 je napisal/-a:kaj sploh je to za en avtomobil
zagard12 je napisal/-a:croma man mene zanima če lahko zrihtaš kakšne hude 17 za mojga bmw
zagard12 je napisal/-a:croma man mene zanima če lahko zrihtaš kakšne hude 17 za mojga bmw
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov