LP
pinny je napisal/-a:kk je zdej to k na začetku so zici sivi tle na koncu pa črni, a to je še kaka podloga pod končno tapecirungo al kk?
drgač pa nice
marko01 je napisal/-a:Ni ga čez gospoda Visenjaka, se vidi da je v švici delal tapiciranje, da obvlada zadevo. Tudi meni je naredil že veliko zadev pa lahko rečem samo kapa dol, škoda je edino da se nejgov sin ne uvede v to delo, ker gospod je že kar v letih.
ElGato je napisal/-a:Če maš v originalu sedeže dobro ohranjene zaenkrat raje pusti original... Jaz bi tudi pustil original, če nebi bili v tak hudo bogem stanju...
lisko je napisal/-a:Hja original....sej približn veš moje plane za notranjost ....ampak sedaj je pa lisisca začela da bi notranjost ostala original (izjema so el. stekla ,centralno in pa (če bo ratal) klima) ostalo pa kot je....In pravi naj samo podvozje poštimam kot sem si zamislu ostalo pa kot je....za donatorja pa imam petko ki ima 90 tisoč prevoženih in je več ali manj notranjost kot iz salona....Zgleda da se je malo začela zgledovat po Tini , ker koliko vem ona hoče imet čim bolj podobno originalu![]()
Avto pa sej veš....Hudobija![]()
P.s. Če bosta v petek popoldne kaj v garaži se mogoč kaj oglasima.
roberto-82 je napisal/-a:lepo si ti to preračuno vse ma svoje mesto![]()
![]()
P.S. zici pa nice
zanima me pa nekaj ,kako boš rešiv to odprtino zdaj ko nimaš kakšnega roba za notranjo plato.Boš delav na pante
Kalos je napisal/-a:Te bo kak carinik k pozna Golfa, obtožil da švercaš z dvignjenim dnom
croma_man je napisal/-a:gato a ti je parketa zmanjkal?
roberto-82 je napisal/-a:menda ja ne bo gdaj kakšnega "defekta"![]()
![]()
uredo si to natuhto si se malo igrav "človek ne jezi se"
![]()
![]()
cobra11 je napisal/-a:Čakaj kolo je spodaj,povrh pa pride ta bas?
Kolko je pa to kaj waten zvočnik?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov