do ventilatorja prides v motoren prostoru zraven vetrobranskega stekla... odstreanis gumico in plastiko in mas tocno na sredini motornega prostora ventilator. odsraufas in ven poberes.. armaturo mors snet samo zaradi pecke.
men pa ventilator laufa prov lepo.. nic se ga ne cuje pa dobr piha.
vsaka čast sam še en izpuh manjka mal večji zadi!
drugač pa res še 1x vsaka čast projekt je že skor uspel mal je takih k bi se spravl v tak projekt! spoštovanja vredn
Res vsaka čast, čisto nova stara legenda. Čeprav za moj ukus bi dal svetle feltne zgolj zaradi letnika samega original avtomobila. Ampk pašejo tudi te.
Svaka čast stari naredu si noro dober avto , ko sm pa tele slikce zdele klele dol pogledov sm pa 2 minute samo gledov v ekran Feltne ji bolje pasat nebi mogle , je pa lepo da je tako original ne pa da je načičkana To da se ti pa sline cedijo je pa čisto normalno , ker meni bi se tudi če bi jo v živo vidu
ej še enkrat kapo dol.... to je to ta pravo(ne pa tista ALI G.style v galeriji )
samo še da bi ble original speedlinke gor ... no ja use pa tud ne more bit po mojem okusu :P
uuubijalska petka res....zdaj ste tri zelo lepe petke vsaj meni v slo, ti ova plava pa oranžna heh upam da večina ve za keri dve gre drugač pa vsaka čast za projekt in vložen trud in denar.