Matjazy je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Moraš pa priznat nekaj....če hočeš star avto držat v dobri kondiciji je jama brez dna.lisko je napisal/-a:Hotel sem ti povedat/nakazat da če hočeš vzdržljiv avto pač moraš met nekaj novejšega ali pa saj malo manj zgonjega pa rečeš kar hočeš.Je že res da pri vsakem avtu nekaj pride....ampak možnosti so pa manjše pri mlajšem manj zgonjenemu. Se pa strinjam da ni nikoli dolgčas.
S tem se pa jst ne strinjam! Vozil več kot 2 leti več kot 20 let starega audija, ki je dal skozi med drugim tudi pri meni 2 totalki. 100k km brez težav. Neverjetno vzdržljiv, zanesljiv, nisem mehanik, pa me je vsak dan vozil v skoraj 100km oddaljeno službo na bolj ali manj polnih obratih po avtocesti. Kljub temu, da je bil star in zgojen.
Potem tudi več kot 20 let star BMW, turbodiesel. Avto je delal kot urica, pa je tudi prestal ogromno.
Če bo trenutni avto, letnik 2003, delaoval tako dobro, kot bivša stara zgojena j***a, ter s tako nizkimi stroški (kar je nemogoče v bistvu) dam kapo dol.
Avtorju pa: če hočeš avto porihtat "v nulo", poišči v štartu res dobrega.
Tudi res ampak ne razumeš bistva. Kupil si pač takrat dober primerek audija in ga gonil. si pač imel srečo....lahko bi bilo pa popolnoma drugače. Jaz sem tud leta 2003 kupil petko dizla.....vozil dve leti "vžgi in pelji" potem je blo nekaj problemov in ker se mi dalo iskat probleme sem nardil enako kot avtor ( ne bom rekel generalna ker to ni) torej menjal tesnila in obročke ter ojnične. Se spet vozil dalje 3 leta "vžgi in pelji" potem pa so ga počas izdala leta....Popolnosti pač žal ni....