mucek21 je napisal/-a:najraj bi te fentu, šel si rezat williams havbo in to še tk grd, da me je kr v src stisnal. čeb sej nekak zrezu, da bi ti pihal zrak na filter ne pa tole, pa vseen veš kolk folka išče tako havbo, ti jo greš pa rezat pa tlačit na.......![]()

mucek21 je napisal/-a:najraj bi te fentu, šel si rezat williams havbo in to še tk grd, da me je kr v src stisnal. čeb sej nekak zrezu, da bi ti pihal zrak na filter ne pa tole, pa vseen veš kolk folka išče tako havbo, ti jo greš pa rezat pa tlačit na.......![]()

GT_Turbo17 je napisal/-a:kje si kupil rdeči trak za odbijače?

fičfirič je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:ker je tale motorka tako majhna je velikokrat ispostavljena pregrevanju (bolezen 900 kubicnih)
in kako naj bi naredil prisilno hlajenje? Saj se vidi da je že vodno hlajena....

sejjaretun je napisal/-a:se zaverglu ni pa je vzgal![]()
super,koliko konjev ma nova masina in koliko kg avto?
GT_Turbo17 je napisal/-a:a mi lahko zmeriš širino?
CockroaC je napisal/-a:Siher ste vzgali ze prej, pa se enkrat pol za posnetek

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov