_B3yBo_ je napisal/-a:elgato dej mi povej a ti delas poliestr tok debev pa ga brusis ali ga kitas na debelo, da dobis ravnega?
ManIAK je napisal/-a:en off:
Ali ne izvira ime EL GATO iz enga filma? Men se zdi da sem videl v enmu filmu elgato napis..
ElGato je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:en off:
Ali ne izvira ime EL GATO iz enga filma? Men se zdi da sem videl v enmu filmu elgato napis..
V dveh filmih je ta napis... Med drugim tudi v F&F... Jaz imam tak vzdevek zaradi priimka Maček, špansko ElGato...
P.S.: Saj vsi vemo kako je dandanes: ženske pa njihove "španske" nadaljevanke...
roberto-82 je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:en off:
V dveh filmih je ta napis... Med drugim tudi v F&F... Jaz imam tak vzdevek zaradi priimka Maček, špansko ElGato...
P.S.: Saj vsi vemo kako je dandanes: ženske pa njihove "španske" nadaljevanke...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ampak tina nima časa tega gledat ma preveč dela v garaži:)
xalfist je napisal/-a:Že nekaj časa spremljam projekt in vidim, da res obvladaš zadevo, res vse delaš v nulo, ker vem koliko truda in pa znanja je za to potrebno kitanje pa brušenje ter cela serija ponovitev da dobiš pravo linijo- vsaka čast, in da doboš sploh takšne linije. In da razdereš cel avto, motor in vse skupaj narediš nazaj v zelo lep izdelek svetovno, in da nisi nek učen mehanik ali se motim? Ta projekt je tudi eden od razlogov da bom sam nabavo starodobnika, sam da ga ne bom obnovil v takšni meri in bo vrjetno original.
Zanima me pa še kakšen "status" imata tvoja avtomobila , pri zavarovanju - starodobnika ali maš normalno zavarovanje?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov