LinuxFuter je napisal/-a:Pa to je isti cin ki se uporablja v elektroniki (v bistvu je več kot polovica kositra) ali se gre prav za cink? Pa če jaz tebe pravilno razumem se gor nanese cin, nato se cin, ko se ohladi zbrusi?!?
_Roba_ je napisal/-a:Naslednji vikend lahko mamo tečaj cinanja....Vsak od udeležencev mi prinese 10€ pa bomo cinali 8 urKer vedno ko da gato kaj o varenju se vedno nekak pride magično na cin in nabijete 3 strani o cinsati gamadi,ko je tak doben od vas nikjer ne rabi
Kak še bo tota tema zanimiva ob določenih delih
stony je napisal/-a:_Roba_ je napisal/-a:Naslednji vikend lahko mamo tečaj cinanja....Vsak od udeležencev mi prinese 10€ pa bomo cinali 8 urKer vedno ko da gato kaj o varenju se vedno nekak pride magično na cin in nabijete 3 strani o cinsati gamadi,ko je tak doben od vas nikjer ne rabi
No, ker si tako glasn da nas bos solal, bi rad videl par tvojih izdelkov kaj si ti pocinal in ce bi nam
lahko malo podokumentiral celoten potek cinanja( z pravimi nazivi materijalov).
Najboljse pa ce se odpres novo temo "cinanje za telebane", v sam svoj mojster.
Da nesmetimo Gatovo temo.
Nakoncu pa napisi se svoj trr in ti bom zveseljem nakazal 10€.
LaMike je napisal/-a:stony je napisal/-a:_Roba_ je napisal/-a:Naslednji vikend lahko mamo tečaj cinanja....Vsak od udeležencev mi prinese 10€ pa bomo cinali 8 urKer vedno ko da gato kaj o varenju se vedno nekak pride magično na cin in nabijete 3 strani o cinsati gamadi,ko je tak doben od vas nikjer ne rabi
No, ker si tako glasn da nas bos solal, bi rad videl par tvojih izdelkov kaj si ti pocinal in ce bi nam
lahko malo podokumentiral celoten potek cinanja( z pravimi nazivi materijalov).
Najboljse pa ce se odpres novo temo "cinanje za telebane", v sam svoj mojster.
Da nesmetimo Gatovo temo.
Nakoncu pa napisi se svoj trr in ti bom zveseljem nakazal 10€.
Brez skrbi, te Roba lahko še kaj druga nauči.
_Roba_ je napisal/-a:@stony: Kaj ti ni jasno? To je ze tretja tema od Gatota kjer se kregate zaradi kurcovega cinanja ki ga doben ne rabi! In tri krat je ze povedal kak in kaj naret brez neke teorije in stevilk! Ne samo vi se kar isto naprej...Vse mate napisano kaj bi se radi? Ce pa ti ne razumes nemskega prispevka je pa to tvoj problem...tecaji tujih jezikov so ze poceni in dostopni vsem,ce pa te sola ni zanimala pa jebat ga! Komercialna imena pa bi lahko kdo smatral kot reklamo za nek dolocen izdelek oz. firmo in smo spet tam! Nesmiselno se je sploh kaj pisat tu gor...zamislite se malo...pol projektov,ki se jih dela po slo jih sploh ni na forumih zaradi takih in drugacnih,ki...zato bodite srecni,da se gato sploh kaj objavla....In hvala kurcu za nemske forume kjer lahko normalno komuniciras in znajo cenit tvoje delo!
Pa lep dan vsem!
aljaz123 je napisal/-a:Ena butasta. Kako bo potem z ventilacijo? Drgač pa rja tem avtu do sedaj ni znana upam da bo tako tudi naprej.
Strumpf je napisal/-a:Kratki prikaz cinjenja
http://www.der-oldtimer-guide.com/oldtimer/DE/tipps-tricks/index.php?Seite=194
fantom je napisal/-a: uprašanje za elgata. kje pa se bo nahajal akumolator in ostala krama ki je v prostoru za motor?
Strumpf je napisal/-a:Jaz pa obcudujem projekte od ElGata, koliko truda, znanja in pedantnosti vlozi v svoje projekte. Na koncu je pa se pripravljen deliti z nami svoje znanje.
ElGato, vidim, da si bil tudi na srecanjih v Nemciji (ali mogoce v Austriji)... v kateri konec pa hodis to? Bos kaj tukaj http://www.tuningworldbodensee.de/ hodil?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost