Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Po mar 01, 2010 5:02 pm

Energetik81 je napisal/-a:Hm, ne razumem glih dobr, a ta box pride namesto rezervne gume ali nad njo? In kako potem do nje dostopaš?
Sicer pa lepo narejeno. Že komaj čakam, da končaš in pokažeš kakšen filmček vožnje.
Kako pa kej z izpušnim sistemom, kdaj in kakšen pride?

Box pride nad rezervnim kolesom... Do kolesa dostopaš tako, da se box odklopi in dvigne iz prtljažnega prostora (na box-u bo ročica za lažje dvigovanje)...

Na vožnjo se bo odpravil kmalu...

Glede izpušnega sistema pa bo originalen (seveda nov), na njega pa pride zašvasan S-rohr nastavek...
Slika

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Po mar 01, 2010 9:42 pm

haha hud box, kua se ti vse spomnes, pa da gres barvat napis na wooferju.

naslednja tvoja tema bi lahko bla Elgato Customz - Projekt pospravljanje delavnice :D

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To mar 02, 2010 9:22 am

R 26 je napisal/-a:haha hud box, kua se ti vse spomnes, pa da gres barvat napis na wooferju.

naslednja tvoja tema bi lahko bla Elgato Customz - Projekt pospravljanje delavnice :D

Ravno včeraj sem se lotil tega "projekta" ... :lol: :lol: Ja res je že bila nametana pa umazana... sma jo pospravljala celi dan... ;)
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To mar 02, 2010 9:23 am

Končan prtljažni prostor...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster To mar 02, 2010 3:20 pm

zelo lepo narejeno...s čim pa si lepu?

edino moti me, ko se blatniki vidijo-oz. barva avta.
imaš v načrtu da bi ta vbočen del od blatnika prebarval v črno?
Lep pozdrav :)

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd To mar 02, 2010 3:45 pm

špica :) te bo kaps hotu zjebat ko boš odpru prtljažnik k bo hotu vidt opremo se mu bo zasmejalo zdy ga pa mam fanta box namesto gume ! in gato bo enostavno zagrabil ročko in ga osramotil :P

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To mar 02, 2010 4:17 pm

myster je napisal/-a:zelo lepo narejeno...s čim pa si lepu?

edino moti me, ko se blatniki vidijo-oz. barva avta.
imaš v načrtu da bi ta vbočen del od blatnika prebarval v črno?

Hvala... Lepil sem z Neostikom...

Blatniki so namenoma v barvi avta - saj je tudi v originalu tako, zato sem jih tudi dal lakirati...

Zodd je napisal/-a:špica :) te bo kaps hotu zjebat ko boš odpru prtljažnik k bo hotu vidt opremo se mu bo zasmejalo zdy ga pa mam fanta box namesto gume ! in gato bo enostavno zagrabil ročko in ga osramotil :P

:lol:
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To mar 02, 2010 4:37 pm

HEhe v petek gremo na testno če boš v garaži?:D
Daj nekaj mi reči....v kaj bi lahko oblekel notranjost avta da bi blo obstojno in ob enem poceni ( velur alcantra pa bla bla) ne pride v poštev ker moja rdečka se dela z mnogo mnogo manjšim proračunom kot tale golf....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To mar 02, 2010 4:45 pm

lisko je napisal/-a:HEhe v petek gremo na testno če boš v garaži?:D
Daj nekaj mi reči....v kaj bi lahko oblekel notranjost avta da bi blo obstojno in ob enem poceni ( velur alcantra pa bla bla) ne pride v poštev ker moja rdečka se dela z mnogo mnogo manjšim proračunom kot tale golf....

Ja, mogoče pa res... ;)

Da se dobiti navaden "štof" zelo poceni in kvaliteten - mogo bi tapetnika vprašat, varianta je tudi dober sky, dober ponaredek alcantare... Jaz bi na tvojem mestu zaenkrat pustil original, glede na to, da si rekel da so dobro ohranjeni... Čez par let pa bo tak mimo recesija, pa boš lahko našparal... ;) :lol:
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To mar 02, 2010 4:59 pm

ElGato je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:HEhe v petek gremo na testno če boš v garaži?:D

Ja, mogoče pa res... ;)

Da se dobiti navaden "štof" zelo poceni in kvaliteten - mogo bi tapetnika vprašat, varianta je tudi dober sky, dober ponaredek alcantare... Jaz bi na tvojem mestu zaenkrat pustil original, glede na to, da si rekel da so dobro ohranjeni... Čez par let pa bo tak mimo recesija, pa boš lahko našparal... ;) :lol:

Ne gre se za sedeže:) Tisto še pustimo :) Pa tud motor bo ostal do konca pod vprašajem,ker dobit tak dober motor ali celo cel avto za malo para je misija nemogoče skoraj....
Gre se za take plehnate predele kot je recimo tvoj blatnik. Tukaj imam jaz v planu obleč celi avto v nek sky ali kaj podobnega....namreč iz izkušenj zelo dobro vem koliko pripomore k zvočni izolaciji. Recesija gor ali dol....projekt je že v štartu bil zastavljen kot "low buget projekt" in ker avto ne bo delan za shove ne rabi bit vse tipi topi ampak mora pa bit uporabno in funkcijonalno.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 To mar 02, 2010 5:13 pm

Noro zgleda gepek :shock:
Glede na to da bojo blatniki goli, kaj pa tiste dve vdrtince na levem se jih da popravit? Nočem bit pikolovski ampak ker že tako u piko vse delaš :D
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 To mar 02, 2010 6:00 pm

v vsaki strani, ko maš lukne v blatnike pride kej? če ne bi lahko dal kako crome štango da lepš zgleda :D

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To mar 02, 2010 6:39 pm

Sicer lep prtljažnik ampak vseeno - ne bi bilo lepše, če bi bila blatnika oblečena?
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To mar 02, 2010 7:38 pm

jst bi pa tist križ z rdečimi šivi šou po robovih, da bi zadeva se bolj v uč padla....naj nekdo nrdi v fotošopu :)
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To mar 02, 2010 9:01 pm

lisko je napisal/-a:Ne gre se za sedeže:) Tisto še pustimo :) Pa tud motor bo ostal do konca pod vprašajem,ker dobit tak dober motor ali celo cel avto za malo para je misija nemogoče skoraj....
Gre se za take plehnate predele kot je recimo tvoj blatnik. Tukaj imam jaz v planu obleč celi avto v nek sky ali kaj podobnega....namreč iz izkušenj zelo dobro vem koliko pripomore k zvočni izolaciji. Recesija gor ali dol....projekt je že v štartu bil zastavljen kot "low buget projekt" in ker avto ne bo delan za shove ne rabi bit vse tipi topi ampak mora pa bit uporabno in funkcijonalno.

Potem, pa ti vseeno priporočam leder - ker ga lahko razteguješ in ga narediš v točno željeni obliki... Lahko uporabiš tudi flis, samo je manj trpežen...
Saj moj avto ni delan izključno za showe, pač pa za vsakdanjo vožnjo... Ima napake in se ne gre za vrhunsko predelavo oziroma obnovo... Po mojem mnenju spada med "low buget" projekte... Vsaka obnova stane, treba je pač obnoviti čimveč da je čim manj stvari za nabavit - novih... Sicer pa saj veš kak je: Preračunaš si tak, pol pa ko avto raztrgaš na dele ugotoviš, da je dosti večji strošek in še več dela... ;)

alanq4 je napisal/-a:Noro zgleda gepek :shock:
Glede na to da bojo blatniki goli, kaj pa tiste dve vdrtince na levem se jih da popravit? Nočem bit pikolovski ampak ker že tako u piko vse delaš :D

Ne, tiste vdrtinice ne pridejo popravljene, saj pridejo nad prtljažnim prostorom še stranske panele, ki držijo polico... Tako da se bo to dosti manj videlo - tak vsaj upam... :lol:

Ps: Na slikah se vidi dosti bolj kot v resnici, tako da ni take panike ;) ...

mucek21 je napisal/-a:v vsaki strani, ko maš lukne v blatnike pride kej? če ne bi lahko dal kako crome štango da lepš zgleda :D

Pride ja - tam pridejo plastike, ki pokrijejo celotni del...

IcEm4n je napisal/-a:Sicer lep prtljažnik ampak vseeno - ne bi bilo lepše, če bi bila blatnika oblečena?

Ne vem, mogoče bi celo bilo - ampak meni se tako bolj dopade predvsem zaradi tega, ker v originalu ni preoblečeno...

rok46 je napisal/-a:jst bi pa tist križ z rdečimi šivi šou po robovih, da bi zadeva se bolj v uč padla....naj nekdo nrdi v fotošopu :)

Glede križa je tako, da je nalašč takšen kot je - poudarjen le z različnimi materiali, ki se prepletajo v notranjosti, saj nisva želela da bi preveč izstopal... Prav zaradi tega sem barval tudi napis na zvočniku...
Slika

Uporabniški avatar
shaqcabrio
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a shaqcabrio To mar 02, 2010 9:07 pm

Alo!
Super zgleda,kot po planu ;) pridem kaj okoli pogledat :)

LP
VW Golf 1 Cabrio Karmann
Glamorous Garage

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To mar 02, 2010 9:08 pm

ElGato je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Ne gre se za sedeže:) Tisto še pustimo :) Pa tud motor bo ostal do konca pod vprašajem,ker dobit tak dober motor ali celo cel avto za malo para je misija nemogoče skoraj....

Potem, pa ti vseeno priporočam leder - ker ga lahko razteguješ in ga narediš v točno željeni obliki... Lahko uporabiš tudi flis, samo je manj trpežen...
Saj moj avto ni delan izključno za showe, pač pa za vsakdanjo vožnjo... Ima napake in se ne gre za vrhunsko predelavo oziroma obnovo... Po mojem mnenju spada med "low buget" projekte... Vsaka obnova stane, treba je pač obnoviti čimveč da je čim manj stvari za nabavit - novih... Sicer pa saj veš kak je: Preračunaš si tak, pol pa ko avto raztrgaš na dele ugotoviš, da je dosti večji strošek in še več dela... ;)

No pustmo se presenetit :) Sicer pa sej veš....petka bo zapeljala uradno na cesto verjetno, ko boš ti golfa že drugič obnavljal :D
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo To mar 02, 2010 9:23 pm

lepo.....si vzames čas za vsako stvar...vsaka čast...

ampak...js tu ne vidim lih uporabnosti.....bos dal kak pleksi al vsaj kako mrezico (da ne zadusis zvoka) v tisto luknjo ki gre na sub?...glede na to da je luknja...kko bos kako stvar dal v prtljaznik...recimo vrcko s kruhom...bodo sle vse drobtine na sub...pa bo kaj malega padlo iz vrecke, zopet na sub.....ni lih uporabno :)

Drugace lepo ;)

LP
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To mar 02, 2010 9:46 pm

shaqcabrio je napisal/-a:Alo!
Super zgleda,kot po planu ;) pridem kaj okoli pogledat :)

LP

Ti sam pridi... ;)

lisko je napisal/-a:No pustmo se presenetit :) Sicer pa sej veš....petka bo zapeljala uradno na cesto verjetno, ko boš ti golfa že drugič obnavljal :D

:lol:

Dariooo je napisal/-a:lepo.....si vzames čas za vsako stvar...vsaka čast...

ampak...js tu ne vidim lih uporabnosti.....bos dal kak pleksi al vsaj kako mrezico (da ne zadusis zvoka) v tisto luknjo ki gre na sub?...glede na to da je luknja...kko bos kako stvar dal v prtljaznik...recimo vrcko s kruhom...bodo sle vse drobtine na sub...pa bo kaj malega padlo iz vrecke, zopet na sub.....ni lih uporabno :)

Drugace lepo ;)

LP

V vsakem dobrem je nekaj slabega... ;)
Dokler drobtinica pade na sub je vse vredu, večji problem je če se kaj nanj polije... ;) Tak da je dovolj uporabno za najine potrebe - noter gre hladilna torba, žar, oglje, ter dva stola... ;) :lol:
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To mar 02, 2010 9:50 pm

Važno da gre noter gre hladilna torba, žar, oglje,... :D
Slika
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost