lisko je napisal/-a:Ne gre se za sedeže:) Tisto še pustimo

Pa tud motor bo ostal do konca pod vprašajem,ker dobit tak dober motor ali celo cel avto za malo para je misija nemogoče skoraj....
Gre se za take plehnate predele kot je recimo tvoj blatnik. Tukaj imam jaz v planu obleč celi avto v nek sky ali kaj podobnega....namreč iz izkušenj zelo dobro vem koliko pripomore k zvočni izolaciji. Recesija gor ali dol....projekt je že v štartu bil zastavljen kot "low buget projekt" in ker avto ne bo delan za shove ne rabi bit vse tipi topi ampak mora pa bit uporabno in funkcijonalno.
Potem, pa ti vseeno priporočam leder - ker ga lahko razteguješ in ga narediš v točno željeni obliki... Lahko uporabiš tudi flis, samo je manj trpežen...
Saj moj avto ni delan izključno za showe, pač pa za vsakdanjo vožnjo... Ima napake in se ne gre za vrhunsko predelavo oziroma obnovo... Po mojem mnenju spada med "low buget" projekte... Vsaka obnova stane, treba je pač obnoviti čimveč da je čim manj stvari za nabavit - novih... Sicer pa saj veš kak je: Preračunaš si tak, pol pa ko avto raztrgaš na dele ugotoviš, da je dosti večji strošek in še več dela...

alanq4 je napisal/-a:Noro zgleda gepek
Glede na to da bojo blatniki goli, kaj pa tiste dve vdrtince na levem se jih da popravit? Nočem bit pikolovski ampak ker že tako u piko vse delaš

Ne, tiste vdrtinice ne pridejo popravljene, saj pridejo nad prtljažnim prostorom še stranske panele, ki držijo polico... Tako da se bo to dosti manj videlo - tak vsaj upam...
Ps: Na slikah se vidi dosti bolj kot v resnici, tako da ni take panike

...
mucek21 je napisal/-a:v vsaki strani, ko maš lukne v blatnike pride kej? če ne bi lahko dal kako crome štango da lepš zgleda

Pride ja - tam pridejo plastike, ki pokrijejo celotni del...
IcEm4n je napisal/-a:Sicer lep prtljažnik ampak vseeno - ne bi bilo lepše, če bi bila blatnika oblečena?
Ne vem, mogoče bi celo bilo - ampak meni se tako bolj dopade predvsem zaradi tega, ker v originalu ni preoblečeno...
rok46 je napisal/-a:jst bi pa tist križ z rdečimi šivi šou po robovih, da bi zadeva se bolj v uč padla....naj nekdo nrdi v fotošopu

Glede križa je tako, da je nalašč takšen kot je - poudarjen le z različnimi materiali, ki se prepletajo v notranjosti, saj nisva želela da bi preveč izstopal... Prav zaradi tega sem barval tudi napis na zvočniku...