TrijoAdijo je napisal/-a:Ja,to sem opazu,da novejšim 1.8 tdci-jem ne paše vožnja pod 2krpm v klanec. Moj recimo kr uspešno deluje v četrti pri 50km/h v klanec (okoli 1200rpm),je pa res,da je moj bolj živ od večine 1.8 tdci-jev med 1krpm in 2krpm (pa ni čipan).
TrijoAdijo je napisal/-a:Do nedavnih zapletov sem zagovarjal le original filtre - tiste ki jih kupiš pri pooblaščencu. Za mojga tdci-ja se po novem original več ne dobi delphi filtra za gorivo,ampak samo bosch, ki pa NE ustreza,saj nekje vleče zrak v filter oz. se ne ajnlifta (nekje ostaja nek zračni žep) in so potem sami problemi. Sedaj imam notri coppersfiamm in deluje b.p. V naslednji rundi pa bom vgradil original Delphi filter....mi ga je ratalo dobit v lokalni štacuni.
Kar pa se tiče ostalih delov,kot so sklopke,vztrajniki,jermenice,jermeni...pa samo preverjan roba: Luk, conti,ina..kolesni ležaji le skf,so sicer dražji,ampak ni problemov.
Na mojem temperatura varira pri mestni vožnji...zdej ko je hladno redko prileze do sredine,razen če ga naguzim na 3krpmin ko mu spustim obrate,pa temp pade. Drgač pa na AC stoji cager čist navpično in ne mrdne
ven0m je napisal/-a:Tudi sam pretok je problem, ker noben nima mizice za 180bar. Klasične port injection testne mize so do 8bar. Karkoli za dizle pa je vse 1.000bar ali več.
Sej lahko jo obesiš na 8 bar in vidiš kako šprica ampak nebo se isto obnašala pri 8 bar kot pri 180bar. To so že potrdili lastniki istih vozil v US, kjer je bila ista praksa testiranja šob, dokler ni en imel taževa tudi po testiranju in kalibraciji šob (s certifikatom) in je na težji način ugotovil, da naših FSI šob nemoreš testirat na običajni mizi.
Pošljem jih radevolje kamorkoli, če opravijo čiščenje/kalibracijo profesionalno in na delovnem tlaku. Pomoje me pride ceneje kot 8*80€ za nove šobe + poštnina.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov