ne bom nič rekel, bom zamenjal števc z drugim - jih mam malo morje - in drugič spremljal obrate.

Skrivam nič al pa kaj... peljal sem se tok in za hec posnel... niti nima ta avto končne neke hude - že po papirjih ne. NOS-a pa tut nimam :P haha!
Je bil v nemčiji znižan in dodan turbo odbijač - gospod je rekel, da mu je takratni prodajalec trdil, da je mašina nekako navita. ne vem - mogoče znižana glava? samo to ne vem kolk bi se pri končni poznal. Greje se pa tut ne - kar naj bi se bolj, če bi bla glava nižana.
Avto je kar se mene tiče čist orginal. In tko tut hočem. nisem nič na njega vesu - še športnega filtra nočem dat gor sm ga raj stran zabrisu, ker je to bedarija. Edina neoriginal stvar so alu felge, volan, ozadje števcev. - pa še to sem originale shranil vse.

Z avtom sem se peljal nazadnje po gps-u 175 po ravninem - hrvaška avtocesta z morja. Mislim, da imam celo posneto ali slikano - ne vem. je mela punca aparat v rokah.
Več niti nism probaval. Ker je že to preveč. Se mi pa dopade, da se tud lepo obnaša še pri tej brzini - seveda za UNO-ta! Drugače se po avtocesti ne vozim nad 140km/h drugje pa tko po predpisih, ker ne bi avta usipal rad zarad bedarije. Sploh uno večinoma stoji doma... Če pa mam želo po večjih hitrostih se pa usedem v alfo. Čeprav NA CESTI pr meni vlada pamet in ne adrenalin.

ops: